Zobrazeno 1 - 10
of 277
pro vyhledávání: '"Sensory traits"'
Autor:
Xiayin Zhang, Shan Wang, Shunming Liu, Zijing Du, Guanrong Wu, Yingying Liang, Yu Huang, Xianwen Shang, Yijun Hu, Zhuoting Zhu, Wei Sun, Xueli Zhang, Honghua Yu
Publikováno v:
Human Genomics, Vol 18, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract Age-related cataract and hearing difficulties are major sensory disorders that often co-exist in the global-wide elderly and have a tangible influence on the quality of life. However, the epidemiologic association between cataract and hearin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3cf09ba2434542b38cd3d44133fbf497
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alicia Pou, Pedro Balda, Josep Cifre, Joan Manuel Ochogavia, Belén Ayestaran, Zenaida Guadalupe, Miquel Llompart, Josefina Bota, Leticia Martínez
Publikováno v:
OENO One, Vol 57, Iss 1 (2023)
Most vineyards in Mediterranean areas are cultivated using a training system and drip irrigation. However, the increasing risk of water deficit stress due to global warming will mean that viticulture need to adapt to a tougher water-saving policy. Th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4dca295132474bbbb8fdee47540a637e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plants, Vol 12, Iss 21, p 3707 (2023)
Enshi Yulu, a renowned Chinese steamed green tea, is highly valued for its unique sensory attributes. To enhance our comprehensive understanding of the metabolic variation induced by steaming fixation, we investigated the overall chemical profiles an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b01f97f20b49429d867e61cd3394008c
Publikováno v:
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 51, Iss 2, Pp 111-111 (2023)
Gât Golaș de Transylvania breed (GGT) is part of Romania's genetic patrimony. Economic inequality compared to other similar genetic structures causes an unprecedented numerical decrease and breed entry into a vulnerable area. The purpose of this pa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5209495ec001455a9583e406d7d79c45
Autor:
Gabriella Giovanelli, Andrea Bresciani, Simona Benedetti, Giulia Chiodaroli, Simona Ratti, Susanna Buratti, Alessandra Marti
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 19, p 3578 (2023)
In the frame of reformulating food products for valorizing underutilized crops and enhancing both the nutritional and sensory characteristics of traditional foods, this study explored the potential impact of sprouting on some features of couscous pre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc3ce51be5334e4b93e6a79cf540a141
Autor:
Giuliana Garofalo, Marialetizia Ponte, Gabriele Busetta, Marco Tolone, Adriana Bonanno, Baldassare Portolano, Raimondo Gaglio, Hüseyin Erten, Maria Teresa Sardina, Luca Settanni
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 18, p 3454 (2023)
This work was carried out with the aim to investigate the microbiological, physicochemical, and sensory properties of an innovative yoghurt produced from ewe’s milk. Experimental yoghurt productions were performed with a commercial freeze-dried sta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88b2f1a0a6c049b198200f928badc9d3