Zobrazeno 1 - 10
of 133
pro vyhledávání: '"Sensory perceptions"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bulletin of the Transilvania University of Braşov: Series IX Sciences of Human Kinetics, Vol 13(62), Iss 1, Pp 243-250 (2020)
Knowing the predominant sensory perception of a handball player is important for the coach and the player equally. In this paper, we aim to identify the predominant sensory perception of a junior handball team. Subjects were 16 handball players bo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7bde17aaf6d483ab38cd055d9d471b3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science & Nutrition
Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 11, Pp 6078-6088 (2021)
Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 11, Pp 6078-6088 (2021)
Sel‐roti is a doughnut‐like deep‐fat fried, puffed, spongy, ring‐shaped, and fermented rice‐flour confectionary indigenous to Nepal. This study was aimed to enhance the sensory and nutritional quality of Sel‐roti by incorporating soy flou