Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Sensory evaluation."
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
146 020
pro vyhledávání:
'"Sensory evaluation."'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Kniha
Sensory evaluation [elektronicky zdroj] : a practical handbook / Sarah E. Kemp, Tracey Hollowood, Joanne Hort.
Autor:
Kemp, Sarah E.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat výsledek číslo 2
2
Kniha
Sensory Evaluation Techniques. [elektronicky zdroj]
Autor:
Civille, Gail Vance
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 3
3
Kniha
Sensory Evaluation of Sound. [elektronicky zdroj]
Autor:
Zacharov, Nick
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 4
4
Kniha
Sensory Evaluation Practices. [elektronicky zdroj]
Autor:
Stone, Herbert
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on requests
Vybrat výsledek číslo 5
5
Kniha
Sensory Evaluation Techniques : Volume 2. [elektronicky zdroj]
Autor:
Meilgaard, Morten
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 6
6
Kniha
Sensory evaluation practices [elektronicky zdroj] / Herbert Stone and Joel L. Sidel.
Autor:
Stone, Herbert
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat výsledek číslo 7
7
Elektronická kniha
Intelligent Sensory Evaluation : Methodologies and Applications. [electronic resource]
Autor:
Ruan, Da
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on requests.
Vybrat výsledek číslo 8
8
Kniha
Sensory evaluation practices [elektronicky zdroj] / Herbert Stone and Joel L. Sidel.
Autor:
Stone, Herbert
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat výsledek číslo 9
9
Kniha
Discrimination Testing in Sensory Evaluation. [elektronicky zdroj]
Autor:
Rogers, Lauren
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 10
10
Elektronická kniha
Descriptive analysis in sensory evaluation / edited by Sarah E. Kemp, Joanne Hort, Tracey Hollowood. [electronic resource]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Další »
[14602]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
108 575
Akademické články
7 647
Elektronické knihy
3 008
Časopisy
1 958
Dissertations
1 837
Knihy
1 410
Konferenční materiály
909
Trade Publications
425
Recenze
221
Electronic Resources
129
Reports
116
News
3
Research Starters
2
Biographies
1
Primary Source Documents
Předmět
27 062
sensory evaluation
11 488
food science
7 500
chemistry
5 496
flavor
4 785
biology
4 723
fermentation
4 681
food and beverages
4 270
taste
3 988
sensory analysis
3 747
chemistry.chemical_compound
3 646
quality
3 596
biology.organism_classification
3 536
flour
3 115
antioxidants
3 033
taste testing of food
2 845
texture
2 664
food quality
2 622
meat
2 608
shelf life
2 437
04 agricultural and veterinary sciences
2 330
medicine
2 307
meat quality
2 286
food
2 284
aroma
2 234
antioxidant activity
2 197
0404 agricultural biotechnology
2 197
040401 food science
2 140
bread
2 132
food industry
2 107
yogurt
2 083
rheology
2 024
antioxidant
1 945
business
1 896
sensory system
1 860
fatty acids
1 836
business.industry
1 818
fruit
1 818
storage
1 812
cooking
1 783
sensory
1 728
lactic acid bacteria
1 719
essential oils
1 699
nutritional value
1 690
volatile compounds
1 680
dietary fiber
1 675
volatile organic compounds
1 664
food aroma
1 631
functional foods
1 603
cheese
1 596
nutrition
Vydavatel
19 187
wiley-blackwell
10 972
mdpi
8 242
springer nature
6 574
taylor & francis ltd
6 548
hindawi limited
4 025
elsevier b.v.
2 255
mdpi ag
2 236
wiley
2 107
springer
1 736
elsevier bv
1 703
elsevier
1 552
oxford university press / usa
974
crc press
969
emerald publishing limited
933
elsevier ltd
928
sage publications inc.
837
academic press
731
elsevier sci ltd
653
public library of science
490
american chemical society
458
royal society of chemistry
442
ieee
395
edp sciences
387
codon publications
371
haccp consulting
352
sciendo
350
woodhead publishing
343
institute of food technologists
335
cambridge university press
302
de gruyter
224
taylor & francis group
218
nova science publishers, inc
206
csiro publishing
206
lippincott williams & wilkins
183
ios press
172
oxford university press
133
trans tech publications ltd
123
br
108
universidade de sao paulo
106
frontiers media sa
102
universidad nacional de colombia
100
springer verlag
84
iwa publishing
72
sage publications ltd
36
wageningen academic publishers
25
norwegian university of life sciences, as
15
dow jones & company inc
11
sage publications, inc.
7
new hampshire business review
3
routledge journals, taylor & francis ltd
Publikováno v
4 615
foods
3 750
journal of food processing & preservation
2 131
international journal of food science & technology
2 114
journal of sensory studies
1 900
molecules
1 810
food chemistry
1 774
food science & nutrition
1 535
journal of food quality
1 492
journal of texture studies
1 374
journal of food science
1 352
international journal of food properties
990
meat science
950
journal of the science of food and agriculture
908
international journal of dairy technology
859
journal of animal science
692
food research international
687
plos one
674
journal of agricultural and food chemistry
578
journal of food science and technology
558
scientific reports
520
journal of aquatic food product technology
507
journal of dairy science
480
british food journal
447
food quality and preference
432
journal of the institute of brewing
406
czech journal of food sciences
341
lwt
337
chemical senses
336
international journal of food science and technology
330
food bioscience
277
nutrients
255
journal of food measurement and characterization
241
asian-australasian journal of animal sciences
240
european food research and technology
240
poultry science
237
journal of food engineering
236
frontiers in nutrition
233
international journal of food microbiology
220
food control
208
heliyon
177
food hydrocolloids
156
international journal of gastronomy and food science
154
british poultry science
150
italian journal of animal science
143
archivos latinoamericanos de nutricion
143
chemosensory perception
115
appetite
86
journal of wood science
70
aquaculture
3
social studies of science
Zdroj
60 785
Complementary Index
23 897
Academic Search Ultimate
19 267
OpenAIRE
8 143
Scopus®
6 840
eBook Index
6 079
MEDLINE
5 598
Science Citation Index Expanded
4 798
Business Source Ultimate
3 919
Directory of Open Access Journals
2 326
Supplemental Index
2 032
Networked Digital Library of Theses & Dissertations
749
eBook Collection (EBSCOhost)
434
Emerald Insight
325
ScienceDirect
245
GreenFILE
161
Vybrané kolekce e-knih
151
Social Sciences Citation Index
122
Regional Business News
51
NORA (Norwegian Open Research Archive)
38
JSTOR Journals
12
SAGE Knowledge
10
arXiv
9
Library, Information Science & Technology Abstracts
7
Oxford Scholarship Online
5
Oxford Reference
5
Central and Eastern European Online Library (CEEOL)
3
SAGE Research Methods
3
Brill E-Book Collection
3
Research Starters
2
Arts & Humanities Citation Index
1
E-LIS (Eprints in Library & Information Science)
Geografie
718
china
549
united states
354
india
204
brazil
197
turkey
149
japan
121
pakistan
117
australia
104
united kingdom
78
iran
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......