Zobrazeno 1 - 10
of 636
pro vyhledávání: '"Sensory assessment"'
Autor:
S.K. Pandian K., M.R. Thatte, Pawan Agarwal, S. Rajendran, Mohamed Ibrahim, Vishnu Babu G, Latha Madhavan, A.N. Sharma, Bipin Ghanghurde, Anand Dugad, Onkar Kulkarni, Harsh R. Shah, Mansi Saraf, Rajesh B., R. Krishnamorthy, K. Sridhar, Anil Bhat, Surya Rao
Publikováno v:
Indian Journal of Plastic Surgery, Vol 57, Iss 04, Pp 263-269 (2024)
Background The normal ability to distinguish two points from one is known as the two-point discriminative (2PD) sense. This forms an extremely important assessment in patient with injuries to the nerves distributed to the upper extremity.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e9f234018de4184aeb15ca0c547b8c8
Publikováno v:
OENO One, Vol 58, Iss 4 (2024)
Consumer awareness of environmental sustainability and concern for food safety and quality is driving increased demand for organic and biodynamic (BD) produce. This is coupled with a more physically and economically challenging environment pushing pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca45ae0fd3d3480eaf30edf84be1bb25
Publikováno v:
Journal of the Indonesian Tropical Animal Agriculture, Vol 49, Iss 1, Pp 16-28 (2024)
The objective of the study was to assess the accumulation of omega-3 (n-3) fats and the sensory quality of scrambled eggs from two strains of laying hens (brown and white) given omega-3 enriched diets. The design of this research was a completely ran
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d09c6d085bda4296af859924c8841c75
Publikováno v:
Journal of High Institute of Public Health, Vol 53, Iss 3, Pp 114-125 (2023)
Background: Due to their nutritional benefits and economic importance, dates are essential for all ages, nations, and civilizations. Dates include some nutritional components that can boost their nutritious worth. Objective(s): We aimed to assess th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f1049d5a95f64b09b8bde6c52bb4f623
Publikováno v:
Turističko Poslovanje, Vol 2023, Iss 31, Pp 49-61 (2023)
Cheese is one of the most used foods in the world. Each region has a large number of different types of cheese that are specific in their sensory characteristics. In Serbia, the local production of homemade cheeses has a centuries-long tradition and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4f0d61b4dab403bae58cf71247fc6c4
Publikováno v:
康复学报, Vol 32, Pp 527-532 (2022)
ObjectiveTo analyse the clinical features on sensory dysfunction of upper limbs of patients with unilateral stroke by sensory function assessment.MethodsA total of 122 patients with unilateral stroke treated in five hospitals (including Jing'an Distr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6037b92ccc484f32a2fdbe44428a73c1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.