Zobrazeno 1 - 10
of 1 025
pro vyhledávání: '"Senar, J. C."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mazzoni, D., Borray-Escalante, N. A., Ortega–Segalerva, A., Arroyo, L., González–Solís, J., Senar, J. C.
Publikováno v:
Animal Biodiversity and Conservation, Vol 42, Iss 2, Pp 389-395 (2019)
Stable isotope analyses (SIAs) have been widely used in recent years to infer the diet of many species. This isotopic approach requires using diet to tissue discrimination factors (DTDFs) for each prey type and predator tissue, i.e., to determine the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/257dc8d704eb44e586ba49d071048079
Publikováno v:
The Condor, 2010 Aug . 112(3), 622-626.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/10.1525/cond.2010.090113
Autor:
Senar, J. C.
Publikováno v:
Behaviour, 2006 May 01. 143(5), 589-595.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4536363
Publikováno v:
Proceedings: Biological Sciences, 2002 Feb 01. 269(1488), 257-261.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3067914
Autor:
Pascual, J., Senar, J. C.
Publikováno v:
Journal of Field Ornithology, 2000 Oct 01. 71(4), 606-611.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4514529
Autor:
Senar, J. C.
Publikováno v:
Journal of Field Ornithology, 1998 Jul 01. 69(3), 380-385.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4514334
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Biodiversity and Conservation, Vol 39, Iss 1, Pp 141-145 (2016)
We evaluated damage to commercial crops caused by the monk parakeet, Myiopsitta monachus, in the Baix Llobregat agricultural area (1,024 ha) bordering the city of Barcelona, Spain. Average crop loss was 0.4% for tomatoes, 28% for corn, 9% for red plu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/45045b7d82ca44d5b5d1c4e98b832e56