Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Sena, Amanda"'
Autor:
Sena, Amanda Lima
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFCUniversidade Federal do CearáUFC.
SENA, Amanda Lima. Participação social e qualidade de vida de pessoas atingidas pela hanseníase. 2015. 103 f. Dissertação (Mestrado em Saúde Pública) – Faculdade de Medicina, Universidade Federal do Ceará, Fortaleza, 2015.
Submitted by
Submitted by
Externí odkaz:
http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/14013
Autor:
de Sena, Amanda Reges1 (AUTHOR), de Melo Lopes, Lúzia Morgana1 (AUTHOR), Gouveia, Miquéas Jamesse1 (AUTHOR), Gouveia, Marcos Juliano1 (AUTHOR), de Mello, Marcelo Rodrigues Figueira1 (AUTHOR), Leite, Tonny Cley Campos1 (AUTHOR), de Souza Lima, Gláucia Manoella2 (AUTHOR), Moreira, Keila Aparecida3 (AUTHOR), de Assis, Sandra Aparecida4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Chemical Engineering Communications. 2021, Vol. 208 Issue 10, p1369-1384. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gouveia, Miqueas Jamesse, Mello, Marcelo Rodrigues Figueira de, Bernardes, Tatiely Gomes, Leite, Tonny Cley Campos, Sena, Amanda Reges de
Publikováno v:
Journal of Biotechnology and Biodiversity; Vol. 10 No. 1 (2022): Journal of Biotechnology and Biodiversity; 026-033
Journal of Biotechnology and Biodiversity; Vol. 10 Núm. 1 (2022): Journal of Biotechnology and Biodiversity; 026-033
Journal of Biotechnology and Biodiversity; v. 10 n. 1 (2022): Journal of Biotechnology and Biodiversity; 026-033
Journal of Biotechnology and Biodiversity; Vol. 10 Núm. 1 (2022): Journal of Biotechnology and Biodiversity; 026-033
Journal of Biotechnology and Biodiversity; v. 10 n. 1 (2022): Journal of Biotechnology and Biodiversity; 026-033
Tannin Acyl Hydrolase is an enzyme that catalyzes the hydrolysis of hydrolysable tannins and can be used in several industrial areas, such as food and pharmaceutical. The present work had as objective to produce tannase obtained from Aspergillus tama
Autor:
de Sena, Amanda Reges1, Campos Leite, Tonny Cley1, Evaristo da Silva Nascimento, Talita Camila2, Silva, Anna Carolina da2, Souza, Catiane S.3, Vaz, Antônio Fernando de Mello4, Moreira, Keila Aparecida2, de Assis, Sandra Aparecida3 sandrinhaassis@yahoo.com.br
Publikováno v:
Chemical Engineering Communications. 2018, Vol. 205 Issue 10, p1415-1431. 17p. 1 Diagram, 8 Charts, 7 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
CIÊNCIA, TECNOLOGIA E DESENVOLVIMENTO RURAL: COMPARTILHANDO CONHECIMENTOS INOVADORES E EXPERIÊNCIAS.