Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Semumu, Thandiwe"'
1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Vyhledávací nástroje:
Upřesnit hledání
- 5 non-conventional yeasts
- 5 yeast
- 4 saccharomyces cerevisiae
- 3 baking
- 3 evolutionary engineering
- 2 acetic acid bacteria
- 2 aroma profile
- 2 bakers-yeast
- 2 botswana
- 2 carbon metabolism
- 2 ethanol-production
- 2 lactic acid bacteria
- 2 mathematical ability
- 2 sourdough
- 2 stress tolerance
- 1 16s ribosomal-rna
- 1 acetobacter
- 1 acid bacteria
- 1 bacillus cereus
- 1 baking industry
- 1 dna
- 1 ecology
- 1 flour
- 1 genetic polymorphisms
- 1 genetic variation
- 1 heat-shock
- 1 high-temperature
- 1 improved performance
- 1 kluyveromyces-marxianus
- 1 microbial diversity
- 1 nonconventional yeasts
- 1 non-saccharomyces yeasts
- 1 population-dynamics
- 1 populations
- 1 quality
- 1 ribosomal dna
- 1 saccharomyces-cerevisiae
- 1 saccharomycetales
- 1 selection, genetic
- 1 species diversity
- 1 strains
- 1 stress-tolerance
- 1 tolerance
- 1 torulaspora-delbrueckii
- 1 wine flavor & odor
- 1 yeasts