Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Semiquantitative food frequency questionnaire"'
Autor:
Nattvara Nirdnoy, Kitti Sranacharoenpong, Apinya Surawit, Bonggochpass Pinsawas, Pichanun Mongkolsucharitkul, Tanyaporn Pongkunakorn, Thamonwan Manosan, Suphawan Ophakas, Sophida Suta, Sureeporn Pumeiam, Korapat Mayurasakorn, Siriraj Health Study Group
Publikováno v:
Journal of Health, Population and Nutrition, Vol 42, Iss 1, Pp 1-16 (2023)
Abstract Background Food frequency questionnaires (FFQ) are a useful dietary assessment tool to determine relationships between diet and non-communicable diseases (NCDs). Our purpose was to validate a semiquantitative FFQ (semi-FFQ) for Thais at risk
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/781ec050170949c6ab7f4ccc6e79b6a7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Journal of Epidemiology, 2001 Jan 01. 17(2), 129-133.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3582639
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrients; Volume 14; Issue 10; Pages: 2148
Nephropathy caused by diabetes mellitus (DM) is the main cause of end-stage renal disease (ESRD). To understand the association of dietary intake with renal function indicators among patients with diabetic nephropathy (DN), this cross-sectional study
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
近畿福祉大学紀要. 5(2):112-116
Publikováno v:
Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition 9 (2000) 4
Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition, 9(4), 282-288
Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition, 9(4), 282-288
The aim of this study was to assess the relative validity of a 159-item semiquantitative food frequency questionnaire (FFQ) for use among adult Singaporeans. This FFQ should be able to classify intakes of energy, total fat, saturated fat, polyunsatur