Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Semipyatniy V.K."'
Autor:
Petrov A.N., Galstyan A.G., Radaeva I.A., Turovskaya S.N., Illarionova E.E., Semipyatniy V.K., Khurshudyan S.A., DuBuske L.M., Krikunova L.N.
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 5, Iss 2, Pp 151-161 (2017)
The main indicators of the quality and safety of dairy canned food in the range of low, intermediate and high humidity related to their distribution in Russia and abroad are considered. A comparative analysis of the quality parameters of traditional
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/133ee9a3adee46c39652199fe6618774
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 4, Iss 1, Pp 102-109 (2016)
The mathematical model of immersion of insoluble spherical particle with smooth surface under absolute statics (incl. assumption – its spontaneous formation on the surface) at the particle density ranging from 1.05 to 1.75 kg/m3 and contact ang
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8542af9e4a534a1e8721018c347f36c4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.