Zobrazeno 1 - 10
of 173 923
pro vyhledávání: '"Seltzer, A"'
Publikováno v:
Communications of the ACM. Mar2022, Vol. 65 Issue 3, p46-51. 6p. 1 Color Photograph.
Autor:
Hoffmann, Leah
Publikováno v:
Communications of the ACM. Dec2023, Vol. 66 Issue 12, p96-95. 2p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 10, Iss 1 (2024)
This study examines how natural flavor and low-calorie information cues affect consumers’ evaluations of sensory attributes, product personality, and satisfaction related to hard seltzer. Using a three-group between-subject design, participants (N
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f77f46db1d64ce4a94961e129db616e
This comprehensive update of a classic text presents the latest research on the dental pulp and its interaction with other tissues, highlighting its central role in both local and systemic health. The second edition has been completely revised to inc
Publikováno v:
Communications of the ACM. Aug2023, Vol. 66 Issue 8, p18-18. 1/4p.
Autor:
Fleck, Robert K.
Publikováno v:
The Journal of Economic History, 2004 Mar 01. 64(1), 231-235.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3874949
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cunningham, Kevin
Publikováno v:
Science Scope, 2016 Jul 01. 39(9), 42-52.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24893851