Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Selinheimo E"'
Autor:
Mateo Anson, N., Aura, A.-M., Selinheimo, E., Mattila, I., Poutanen, K., Berg, R. van den, Havenaar, R., Bast, A., Haenen, G.R.M.M.
Publikováno v:
Journal of Nutrition, 1, 141, 137-143
Whole grain consumption has been linked to a lower risk of metabolic syndrome, which is normally associated with a lowgrade chronic inflammation. The benefits of whole grain are in part related to the inclusion of the bran, rich in phenolic acids and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c8dc12a75bcc12895534fcedafcc82fd
http://resolver.tudelft.nl/uuid:c9fb077a-4f37-4148-89aa-ffce4dba68c3
http://resolver.tudelft.nl/uuid:c9fb077a-4f37-4148-89aa-ffce4dba68c3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mateo Anson N, Aura AM, Selinheimo E, Mattila I, Poutanen K, van den Berg R, Havenaar R, Bast A, Haenen GR, Mateo Anson, Nuria, Aura, Anna-Marja, Selinheimo, Emilia, Mattila, Ismo, Poutanen, Kaisa, van den Berg, Robin, Havenaar, Robert, Bast, Aalt, Haenen, Guido R M M
Publikováno v:
Journal of Nutrition; Jan2011, Vol. 141 Issue 1, p137-143, 7p
Autor:
Selinheimo, E., Saarela, M., Halonen, M., Koivisto, R., Tiilikainen, A., Lyly, M., Mikkonen, J., Pekka Lehtinen, Mokkila, M., Kaukovirta-Norja, A., Poutanen, K.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1a7afab6b2b6fc689efbe17f5408742e
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-80052741758&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-80052741758&partnerID=MN8TOARS
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 5, Iss Suppl 1, p P65 (2006)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/549fdc0fd894467c971e71aae4449806
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.