Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Sekita, Kiyoshi"'
Autor:
Ono, Atsushi *, Kawashima, Kunio, Sekita, Kiyoshi, Hirose, Akihiko, Ogawa, Yukio, Saito, Minoru, Naito, Katsushi, Yasuhara, Kazuo, Kaneko, Toyozo, Furuya, Tsuyoshi, Inoue, Tohru, Kurokawa, Yuji
Publikováno v:
In Toxicology 1999 139(3):193-205
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Takeda, Mitsuharu, Ochiai, Toshiaki, Sasaki, Kumiko, Sekita, Kiyoshi, Kawasaki, Yasushsi, Uchiyama, Mitsuru
Publikováno v:
Archives of Environmental Contamination & Toxicology. Jan1992, Vol. 22 Issue 1, p25. 0p.
Autor:
Suzuki, Sachiko, Hirose, Akihiko, Kaneko, Toyozo, Ogawa, Yukio, Furuya, Tsuyoshi, Matrsumoto, Kiyoshio, Naito, Katsushi, Inoue, Tohru, Kurokawa, Yuji, Tanaka, Satoru, Sekita, Kiyoshi, Yasuhara, Kazuo, Saito, Minoru, Ono, Atsushi, Kawashima, Kunio
Publikováno v:
Journal of Environmental Pathology, Toxicology & Oncology. 1996, Vol. 15 Issue 1, p9. 0p.
Autor:
Nishikawa A; National Center for Biological Safety and Research, National Institute of Health Sciences, Tokyo, Japan., Inoue T, Umemura T, Inoue K, Yoshida M, Sekita K, Ishii Y, Ogawa K, Hirose A, Takagi A, Tsutsumi T, Ohno Y, Shibutani M, Takahashi M, Sugita-Konishi Y, Akiyama H, Kanno J
Publikováno v:
Shokuhin eiseigaku zasshi. Journal of the Food Hygienic Society of Japan [Shokuhin Eiseigaku Zasshi] 2010; Vol. 51 (6), pp. 415-43.
Autor:
Ogawa Y; Center for Biological Safety and Research, National Institute of Health Sciences: 1-18-1, Kamiyoga, Setagaya-ku, Tokyo 158-8501, Japan., Sekita K, Umemura T, Saito M, Ono A, Kawasaki Y, Uchida O, Matsushima Y, Inoue T, Kanno J
Publikováno v:
Shokuhin eiseigaku zasshi. Journal of the Food Hygienic Society of Japan [Shokuhin Eiseigaku Zasshi] 2004 Feb; Vol. 45 (1), pp. 8-18.
Autor:
Sekita K; National Institute of Health Sciences: 1-18-1, Kamiyoga, Setagaya-ku, Tokyo 158-8501, Japan., Umemura T, Saito M, Ogawa Y, Ueno K, Kaneko T, Uchida O, Matsushima Y, Kawasaki Y, Inoue T
Publikováno v:
Shokuhin eiseigaku zasshi. Journal of the Food Hygienic Society of Japan [Shokuhin Eiseigaku Zasshi] 2002 Jun; Vol. 43 (3), pp. 148-54.