Zobrazeno 1 - 10
of 138
pro vyhledávání: '"Sekikawa, Mitsuo"'
Feeding Potato Flakes Affects Cecal Short-Chain Fatty Acids, Microflora and Fecal Bile Acids in Rats
Autor:
Han, Kyu-Ho, Hayashi, Naoto, Hashimoto, Naoto, Shimada, Ken-ichiro, Sekikawa, Mitsuo, Noda, Takahiro, Fukushima, Michihiro
Publikováno v:
Annals of Nutrition & Metabolism, 2008 Jan 01. 52(1), 1-7.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48508403
Autor:
Liyanage, Ruvini, Minamino, Saori, Nakamura, Yumi, Shimada, Ken-ichiro, Sekikawa, Mitsuo, Sasaki, Keiko, Ohba, Kiyoshi, Jayawardana, Barana Chaminda, Shibayama, Shin-ichi, Fukushima, Michihiro
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods 2010 2(2):118-125
Autor:
Jayawardana, Barana C., Shimada, Ken-ichiro, Liyanage, Ruvini, Fukushima, Michihiro, Sekikawa, Mitsuo
Publikováno v:
In Food Control 2009 20(4):386-390
Publikováno v:
In Food Control 2009 20(3):187-190
Publikováno v:
日本赤十字北海道看護大学紀要. 9:1-7
pdf
本研究では、プリオン蛋白 (prion protein: PrP) の体内感染経路を検討するために、4種類のPrP (AB5058、B103、SAF32、8G8) 抗体を用いて正常マウスの大脳、副腎、脾臓、消化管、筋肉組織で
本研究では、プリオン蛋白 (prion protein: PrP) の体内感染経路を検討するために、4種類のPrP (AB5058、B103、SAF32、8G8) 抗体を用いて正常マウスの大脳、副腎、脾臓、消化管、筋肉組織で
Autor:
Kuwabara, Tomoko, Han, Kyu-ho, Hashimoto, Naoto, Yamauchi, Hiroaki, Shimada, Ken-ichiro, Sekikawa, Mitsuo, Fukushima, Michihiro
Publikováno v:
Journal of Nutritional Science and Vitaminology. 53(6):501-507
application/pdf
We examined the effects of different types of buckwheat sprouts on the plasma cholesterol concentration, fecal steroid excretion and hepatic mRNA expression related to cholesterol metabolism in rats. Rats were fed a cholesterol-f
We examined the effects of different types of buckwheat sprouts on the plasma cholesterol concentration, fecal steroid excretion and hepatic mRNA expression related to cholesterol metabolism in rats. Rats were fed a cholesterol-f
Publikováno v:
帯広畜産大学学術研究報告. 第I部. 17(4):367-375
application/pdf
Autor:
Liyanage, Ruvini, Nakamura, Yumi, Shimada, Ken-ichiro, Sekikawa, Mitsuo, Jayawardana, Barana Chaminda, Han, Kyu-Ho, Okada, Tomoko, Ohba, Kiyoshi, Takahata, Yoshihisa, Morimatsu, Fumiki, Fukushima, Michihiro
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods 2009 1(4):405-409
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.