Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Seker, Pinar"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Seker, Onur, Akbas, Bulent, Seker, Pinar Toru, Faytarouni, Mahmoud, Shen, Jay, Mahamid, Mustafa
Publikováno v:
In Journal of Constructional Steel Research October 2017 137:211-227
Autor:
Shen, Jay, Seker, Onur, Akbas, Bulent, Seker, Pinar, Momenzadeh, Seyedbabak, Faytarouni, Mahmoud
Publikováno v:
In Engineering Structures 15 June 2017 141:461-481
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Rock Mechanics and Geotechnical Engineering June 2018 10(3):603-606
OZEN, ABDULLAH/0000-0002-9307-2841 WOS: 000292686100005 The current survey was undertaken to determine the consumer behavior in red meat consumption in central district of Elazig and to elaborate consumers' opinion on animal welfare. The survey was c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9773::a409c2dda34141fd8f758d067e402476
https://hdl.handle.net/20.500.12712/17550
https://hdl.handle.net/20.500.12712/17550
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kilic, Pelin, Bay, Meltem, Yildirim, Yasin, Coskun, Oznur, Seker, Sukran, Baydin, Pinar, Lalegul Ulker, Ozge, Parmaksiz, Mahmut, Cubukcuoglu Deniz, Gunseli, Yilmazer, Acelya, Dalva, Klara, Elcin, Ayse Eser, Akcali, Kamil Can, Ilhan, Osman, Gurman, Gunhan
Publikováno v:
Cells Tissues Organs; 2019, Vol. 207 Issue 1, p15-20, 6p, 2 Charts
Autor:
Mehmet Calicioglu, Abdullah Dikici, Osman Irfan Ilhak, Pınar Şeker, Özlem Pelin Can, Gülsüm Öksüztepe
WOS: 000317450100002
PubMed ID: 23501245
The objective of the present study was to obtain data about cooking time and temperature of kiymali pide in the restaurants and to investigate thermal inactivation of E. coli O157:H7 during experimen
PubMed ID: 23501245
The objective of the present study was to obtain data about cooking time and temperature of kiymali pide in the restaurants and to investigate thermal inactivation of E. coli O157:H7 during experimen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::da9558a05cfd70faaaef880424571257
https://hdl.handle.net/20.500.12418/8699
https://hdl.handle.net/20.500.12418/8699
This book presents a particular area of interest in computing psychiatry with the modelling of mood and anxiety disorders. It highlights various methods for building these models. Clinical applications are prevalent due to the growth and interaction