Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Seguine, Ed"'
Autor:
Eskes, Albertus, Rodriguez, C.A.C., Cruz Condori, David, Seguine, Ed, Garcia Carrion, Luis, Lachenaud, Philippe
Publikováno v:
AgroTropica
The fine-flavor cocoa industry explores mainly six chocolate sensory traits from four traditional cocoa (Theobroma cacao L.) varieties. The importance of cocoa pulp flavors and aromas has been ignored until we recently showed that they migrate into b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3631::fef581cc7d89c74fd31c61169a63de8d
http://agritrop.cirad.fr/590339/
http://agritrop.cirad.fr/590339/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
SEGUINE, ED
Publikováno v:
Bio-IT World; Jul2009, Vol. 8 Issue 4, p45-45, 1p