Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Seguin-Fowler R"'
Autor:
Sealey, A., Belarmino, E.H., Volpe, L.C., Kolodinsky, J., Wang, W., Seguin-Fowler, R., Jilcott Pitts, S.B., Sitaker, M., Becot, F., Ammerman, A.S., Hanson, K.L., McGuirt, J.T.
Community-supported agriculture (CSA) is an alternative food marketing model in which community members subscribe to receive regular shares of a farm's harvest. Although CSA has the potential to improve access to fresh produce, certain features of CS
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::9ea23a6ff01e11a5bd4fb344ac49fd37
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics September 2021 121(9) Supplement:A91-A91
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maddock JE; Texas A&M University, College Station, Texas., Seguin-Fowler R; AgriLife Research, College Station, Texas.
Publikováno v:
Journal of healthy eating and active living [J Healthy Eat Act Living] 2021 Apr 01; Vol. 1 (2), pp. 49-50. Date of Electronic Publication: 2021 Apr 01 (Print Publication: 2021).