Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"Segond, Diego"'
Autor:
Michel, Elisa, Masson, Estelle, Bubbendorf, Sandrine, Lapicque, Léocadie, Nidelet, Thibault, Segond, Diego, Guézenec, Stéphane, Marlin, Thérèse, Devillers, Hugo, Rué, Olivier, Onno, Bernard, Legrand, Judith, Sicard, Delphine
Publikováno v:
Peer Community Journal, Vol 3, Iss , Pp - (2023)
Preserving microbial diversity in food systems is one of the many challenges to be met to achieve food security and quality. Although industrialization led to the selection and spread of specific fermenting microbial strains, there are still ongoing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0997406ae0224b57a931b58e26834e62
Autor:
Mietton, Lauriane, Mata-Orozco, Jennifer, Guezenec, Stephane, Marlin, Thérèse, Samson, Marie-Françoise, Canaguier, Elodie, Godet, Teddy, Nolleau, Valérie, Segond, Diego, Cassan, Denis, Baylet, Marc, Bedouelle, Pierre, Bonnel, Laurence, Bouquin, Hugo, Christin, Gilles, Courteau, Marine, Doucoure, Mahamé, Hazard, Victor, Kober, Tom, Montard, Alain, Nodet, Mariette, Parent, Myriam, Dalmasso, Christian, Gainon, Alexandra, Jouve, Olivier, Pichard, Stéphane, Puel, Johan, Simon, Robin, Nidelet, Thibault, Sicard, Delphine
Publikováno v:
In Food Microbiology April 2024 118
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
von Gastrow, Lucas, Michel, Elisa, Legrand, Judith, Amelot, Rémy, Segond, Diego, Guezenec, Stéphane, Rué, Olivier, Chable, Véronique, Goldringer, Isabelle, Dousset, Xavier, Serpolay‐Bessoni, Estelle, Taupier‐Letage, Bruno, Vindras‐Fouillet, Camille, Onno, Bernard, Valence, Florence, Sicard, Delphine
Publikováno v:
Molecular Ecology; May2023, Vol. 32 Issue 10, p2413-2427, 15p
Autor:
Dellagi, Alia, Segond, Diego, Rigault, Martine, Fagard, Mathilde, Simon, Clara, Saindrenan, Patrick, Expert, Dominique
Publikováno v:
Plant Physiology, 2009 Aug 01. 150(4), 1687-1696.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40537886
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bigey, Frédéric, Segond, Diego, Friedrich, Anne, Guezenec, Stephane, Bourgais, Aurélie, Huyghe, Lucie, Agier, Nicolas, Nidelet, Thibault, Sicard, Delphine
Publikováno v:
Virtual EMBL Conference: Molecular Mechanisms in Evolution and Ecology
Virtual EMBL Conference: Molecular Mechanisms in Evolution and Ecology, Sep 2020, Heidelberg, Germany
Virtual EMBL Conference: Molecular Mechanisms in Evolution and Ecology, Sep 2020, Heidelberg, Germany
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a7f19ca7a8aa24e76ec4970b2f0139fd
https://hal.inrae.fr/hal-02952117
https://hal.inrae.fr/hal-02952117
Autor:
Boudaoud, Sonia, Sicard, Delphine, Suc, Lucas, Conéjèro, Geneviève, Segond, Diego, Aouf, Chahinez
Publikováno v:
Food Science & Nutrition
Food Science & Nutrition, Wiley, 2021, 9 (5), pp.2446-2457. ⟨10.1002/fsn3.2171⟩
Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 5, Pp 2446-2457 (2021)
Food Science & Nutrition, Wiley, 2021, 9 (5), pp.2446-2457. ⟨10.1002/fsn3.2171⟩
Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 5, Pp 2446-2457 (2021)
The health‐promoting effects of whole‐grain consumption have been attributed in a large part to the phytochemical profile of the wheat grain, and particularly to the bioactive molecules present in bran. This study shed light on the impact of huma