Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Segebarth, Nicolás"'
Autor:
Segebarth, Nicolas, Eulaerts, Olivier, Kegelaers, Yves, Vandercammen, Juliana, Reisse, Jacques
Publikováno v:
In Ultrasonics - Sonochemistry 2002 9(2):113-119
Autor:
Alonso Salces, Rosa Maria, Segebarth, Nicolás, Garmón Lobato, Sergio, Holland, Margaret V., Moreno Rojas, José M., Fernández Pierna, Juan A., Baeten, Vincent, Fuselli, Sandra R., Gallo, Blanca, Berrueta, Luis Ángel, Reniero, Fabiano, Guillou, Claude, Héberger, Károly
H-NMR spectral data and H and C isotope abundances of virgin olive oils (VOOs) and their unsaponifiable fractions were analyzed by pattern recognition techniques, such as principal component analysis (PCA) and partial-least squares discriminant analy
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3498::3aabbf5ad33019213ec51af3aeef844f
Wiley Online Library
Wiley Online Library
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Michael G. Kontominas
The determination of olive oil authenticity is currently carried out using techniques that provide data regarding its quality, sensory attributes, and composition. Such analytical techniques include: Volatile compound analysis using SPME-GC/MS, stabl