Zobrazeno 1 - 10
of 204
pro vyhledávání: '"Seewald T"'
Publikováno v:
In International Journal of Thermal Sciences June 2022 176
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bahnmüller UJ; Institute of Inorganic Chemistry, Leibniz University Hannover, Callinstraße 9, 30167 Hannover, Germany., Kuper H; Institute of Physical Chemistry and Electrochemistry, Leibniz University Hannover, Callinstraße 3A, 30167 Hannover, Germany., Seewald T; Department of Physics, University of Konstanz, Universitätsstraße 10, 78457 Konstanz, Germany., Yalҫinkaya Y; Max-Planck-Institute for Polymeric Research, Ackermannweg 10, 55128 Mainz, Germany., Becker JA; Institute of Physical Chemistry and Electrochemistry, Leibniz University Hannover, Callinstraße 3A, 30167 Hannover, Germany., Schmidt-Mende L; Department of Physics, University of Konstanz, Universitätsstraße 10, 78457 Konstanz, Germany., Weber SAL; Max-Planck-Institute for Polymeric Research, Ackermannweg 10, 55128 Mainz, Germany.; Institute of Physics, Johannes Gutenberg University Mainz, Staudingerweg 7, 55128 Mainz, Germany., Polarz S; Institute of Inorganic Chemistry, Leibniz University Hannover, Callinstraße 9, 30167 Hannover, Germany.
Publikováno v:
Nanomaterials (Basel, Switzerland) [Nanomaterials (Basel)] 2021 Nov 13; Vol. 11 (11). Date of Electronic Publication: 2021 Nov 13.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kalb V; Lehrstuhl für Lebensmittelchemie und Molekulare Sensorik, Wissenschaftszentrum Weihenstephan für Ernährung, Landnutzung und Umwelt, Technische Universität München, D-85354 Freising, Germany., Seewald T; Institut für Lebensmitteltechnologie und Lebensmittelchemie, Fachgebiet Brauwesen, Technische Universität Berlin, D-13353 Berlin, Germany., Hofmann T; Lehrstuhl für Lebensmittelchemie und Molekulare Sensorik, Wissenschaftszentrum Weihenstephan für Ernährung, Landnutzung und Umwelt, Technische Universität München, D-85354 Freising, Germany.; Leibniz-Institut für Lebensmittel-Systembiologie an der Technischen Universität München, Lise-Meitner-Straße 34, D-85354 Freising, Germany., Granvogl M; Fachgebiet Lebensmittelchemie und Analytische Chemie (170a), Institut für Lebensmittelchemie, Fakultät Naturwissenschaften, Universität Hohenheim, D-70599 Stuttgart, Germany.
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2021 Aug 18; Vol. 69 (32), pp. 9443-9450. Date of Electronic Publication: 2021 Aug 05.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yu, Zhiqiang1,2 (AUTHOR) 221076997@stdmail.gxust.edu.cn, Wang, Qingcheng1 (AUTHOR) 221077051@stdmail.gxust.edu.cn, Jia, Jinhao1 (AUTHOR) 221077056@stdmail.gxust.edu.cn, Kang, Wenbo1 (AUTHOR) oumlian@mail2.sysu.edu.cn, Ou, Meilian1 (AUTHOR), Xu, Zhimou2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Dec2024, Vol. 29 Issue 23, p5604. 12p.
Autor:
Kalb V; Lehrstuhl für Lebensmittelchemie und Molekulare Sensorik, Wissenschaftszentrum Weihenstephan für Ernährung, Landnutzung und Umwelt, Technische Universität München, D-85354 Freising, Germany., Seewald T; Institut für Lebensmitteltechnologie und Lebensmittelchemie, Fachgebiet Brauwesen, Technical University of Berlin, Seestraße 13, D-13353 Berlin, Germany., Hofmann T; Lehrstuhl für Lebensmittelchemie und Molekulare Sensorik, Wissenschaftszentrum Weihenstephan für Ernährung, Landnutzung und Umwelt, Technische Universität München, D-85354 Freising, Germany.; Leibniz-Institut für Lebensmittel-Systembiologie an der Technischen Universität München, Lise-Meitner-Straße 34, D-85354 Freising, Germany., Granvogl M; Institut für Lebensmittelchemie, Fachgebiet Lebensmittelchemie und Analytische Chemie (170a), Fakultät Naturwissenschaften, Universität Hohenheim, Garbenstrasse 28, D-70599 Stuttgart, Germany.
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2021 Jan 27; Vol. 69 (3), pp. 1156. Date of Electronic Publication: 2021 Jan 19.