Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Sedlakova-Kadukova Jana"'
Autor:
Pristas Peter, Kiskova Jana, Timkova Ivana, Malinicova Lenka, Luptakova Alena, Kusnierova Maria, Sedlakova-Kadukova Jana
Publikováno v:
Nova Biotechnologica et Chimica, Vol 17, Iss 2, Pp 125-131 (2018)
The genus Acidithiobacillus comprises 7 species of Gram-negative obligatory acidophilic chemolithotrophic bacteria that derive energy mainly from the oxidation of reduced sulphur compounds. Four of the species also catalyse the dissimilatory oxidatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f977a23bce64471a05f23f0c54e73e6
Autor:
Sincak, Miroslava, Adamkova, Petra, Demeckova, Vlasta, Smelko, Miroslav, Lipovsky, Pavol, Oravec, Milan, Luptakova, Alena, Sedlakova-Kadukova, Jana
Publikováno v:
In Bioelectrochemistry December 2024 160
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kalyniukova, Alina **, Holuša, Jaroslav, Musiolek, David, Sedlakova-Kadukova, Jana **, Płotka-Wasylka, Justyna *, Andruch, Vasil **
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products 15 November 2021 172
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Đukić-Vuković, Aleksandra, Possas, Aricia, O'Byrne, Conor, Scheler, Ott, Ziv, Carmit, Mira, Nuno, Rudnicka, Karolina, Griffin, Sholeem, Hall, Rebecca A., Cetecioglu, Zeynep, Sedlakova-Kadukova, Jana, Steiger, Matthias, Pauleta, Sofia R., Atasoy, Merve, Santos, Ricardo, Ozogul, Fatih, De Biase, Daniela, Lund, Peter A.
Publikováno v:
11th Central European Congress on Food and Nutrition, CEFOOD
Understanding the impact of low pH on bacteria and yeasts is clearly of critical importance for a range of pure and applied microbiology disciplines, including clinical/veterinary, industrial/environmental, and food/drink microbiology. Research in th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10093::142c3f1810075f3ce1995e33b4fd3818
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_technorep_6244
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_technorep_6244