Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Sedej Ivana J."'
Publikováno v:
Hemijska Industrija, Vol 69, Iss 5, Pp 469-483 (2015)
Buckwheat is grown primarily because of its grain which, after undergoing the processes of dehulling, grinding and sieving, is used to produce buckwheat flour which is characterized by a considerable content of antioxidants, especially polyphenols
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/14a9410c092641799aa9a5dfdc5bdbeb
Autor:
Šojić Branislav V., Petrović Ljiljana S., Mandić Anamarija I., Sedej Ivana J., Džinić Natalija R., Tomović Vladimir M., Jokanović Marija R., Tasić Tatjana A., Škaljac Snežana B., Ikonić Predrag M.
Publikováno v:
Hemijska Industrija, Vol 68, Iss 1, Pp 27-34 (2014)
The influence of drying and ripeninig conditions (traditional and industrial) in the production of dry fermented sausage Petrovská klobása, on fatty-acid composition and oxidative changes in lipids, during 7 months of storage, was investigated.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96f9915440b64a93a48a1fde62949378
Publikováno v:
Zbornik Matice Srpske za Prirodne Nauke, Vol 2010, Iss 118, Pp 59-68 (2010)
Antioxidative activities of wheat flours (type 500 and wholegrain) and buckwheat flours (light and wholegrain) were tested using 1,1-diphenyl-2-picrylhydrazyl (DPPH·)-scavenging activity, reducing power and chelating activity on Fe2+. Also, the cont
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2bc8eec989314fb4b764dfaf18eb8023
Autor:
Jambrec, Dubravka J., Pestorić, Mladenka V., Psodorov, Đorđe B., Sakač, Marijana B., Nedeljković, Nataša M., Mandić, Anamarija I., Sedej, Ivana J.
Publikováno v:
Food and Feed Research (2011) 38(2):45-50
The standard wholegrain wheat flour pasta formulation was modified using light buckwheat flour at the level of 20% to obtain a new added-value product. The control and enriched dry pasta were tested on chemical and colour properties. Cooking properti
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemical Industry / Hemijska Industrija; 2015, Vol. 69 Issue 5, p469-483, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Matica Srpska Proceedings for Natural Sciences / Zbornik Matice Srpske za Prirodne Nauke; 2010, Issue 118, p59-68, 10p, 4 Graphs