Zobrazeno 1 - 10
of 263
pro vyhledávání: '"Sedaghat N"'
Autor:
Cantat-Gaudin, T., Krone-Martins, A., Sedaghat, N., Farahi, A., de Souza, R. S., Skalidis, R., Malz, A. I., Macêdo, S., Moews, B., Jordi, C., Moitinho, A., Castro-Ginard, A., Ishida, E. E. O., Heneka, C., Boucaud, A., Trindade, A. M. M.
Publikováno v:
A&A 624, A126 (2019)
Open clusters (OCs) are popular tracers of the structure and evolutionary history of the Galactic disk. The OC population is often considered to be complete within 1.8 kpc of the Sun. The recent Gaia Data Release 2 (DR2) allows the latter claim to be
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1810.05494
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The problem of computing the Elementary Flux Modes (EFMs) and Minimal Cut Sets (MCSs) of metabolic network is a fundamental one in metabolic networks. A key insight is that they can be understood as a dual pair of monotone Boolean functions (MBFs). U
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1032::13dbe6f045701bf9cae26786e3758b3c
http://hdl.handle.net/10044/1/103816
http://hdl.handle.net/10044/1/103816
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural Science & Technology. 2020, Vol. 22 Issue 6, p1463-1472. 10p.
Autor:
Gohari, A. Mirzadi, Javan-Nikkhah, M., Hedjaroude, G.A., Abbasi, M., Rahjoo, V., Sedaghat, N.
Publikováno v:
Journal of Plant Pathology, 2008 Mar 01. 90(1), 113-116.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41998467
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2010 100(1):102-108
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.