Zobrazeno 1 - 10
of 1 442
pro vyhledávání: '"Secundino Lopez"'
Autor:
Hajer Ammar, Ahmed Eid Kholif, Yosra Ahmed Soltan, Mohammad Isam Almadani, Walid Soufan, Amr Salah Morsy, Saloua Ouerghemmi, Mireille Chahine, Mario E. de Haro Marti, Sawsan Hassan, Houcine Selmi, Egon Henrique Horst, Secundino Lopez
Publikováno v:
Agriculture, Vol 12, Iss 8, p 1199 (2022)
This study aims to evaluate the nutritive value of Ajuga iva (A. iva) harvested from three distinct altitude regions in Tunisia (Dougga, Mograne, and Nabeul). The chemical composition, phenolic concentration, gas production, and in vitro dry matter (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a59565376824ff5acb07c86e3aa84e2
Autor:
Hassan Darmani Kuhi, Secundino Lopez, James France, Ardeshir Mohit, Arezu Shabanpour, Navid Ghavi Hosssein-Zadeh, Saeed Falahi
Publikováno v:
Acta Scientiarum: Animal Sciences, Vol 41, Iss 1, Pp e45990-e45990 (2019)
Because of the relatively long growing cycle and the high cost of research into turkey production and nutrition, the potential benefits from modelling growth in this avian species are considerable. Though there are many studies aimed at evaluating an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f3d0d8c4e9e4d519d1e53ccbae4f92e
Autor:
EFSA Panel on Additives and Products or Substances used in Animal Feed (FEEDAP), Guido Rychen, Gabriele Aquilina, Giovanna Azimonti, Vasileios Bampidis, Maria De Lourdes Bastos, Georges Bories, Andrew Chesson, Pier Sandro Cocconcelli, Gerhard Flachowsky, Jürgen Gropp, Boris Kolar, Maryline Kouba, Secundino Lopez Puente, Marta Lopez‐Alonso, Alberto Mantovani, Baltasar Mayo, Fernando Ramos, Roberto Edoardo Villa, Robert John Wallace, Pieter Wester, Rosella Brozzi, Maria Saarela
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 15, Iss 4, Pp n/a-n/a (2017)
Abstract Following a request from the European Commission, the EFSA Panel on Additives and Products or Substances used in Animal Feed (FEEDAP) was asked to deliver a scientific opinion on the safety and efficacy of Calsporin® when used in feed for s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3844bb379514949b64c3ed2d76adf2e
Autor:
EFSA Panel on Additives and Products or Substances used in Animal Feed (FEEDAP), Guido Rychen, Gabriele Aquilina, Giovanna Azimonti, Vasileios Bampidis, Maria deLourdes Bastos, Georges Bories, Andrew Chesson, Pier Sandro Cocconcelli, Gerhard Flachowsky, Jürgen Gropp, Boris Kolar, Maryline Kouba, Secundino Lopez Puente, Marta Lopez‐Alonso, Alberto Mantovani, Baltasar Mayo, Fernando Ramos, Roberto Edoardo Villa, Robert John Wallace, Pieter Wester, Rosella Brozzi, Maria Saarela
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 14, Iss 11, Pp n/a-n/a (2016)
Abstract The additive B‐Act® is a preparation containing viable spores of a strain of Bacillus licheniformis. The additive is intended for use in feed for chickens for fattening and chickens reared for laying at the proposed dose of 1.6 × 109 col
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0755463efc3417287d1ab0686eebc8c
Autor:
EFSA Panel on Additives and Products or Substances used in Animal Feed (FEEDAP), Guido Rychen, Gabriele Aquilina, Giovanna Azimonti, Vasileios Bampidis, Maria De Lourdes Bastos, Georges Bories, Andrew Chesson, Pier Sandro Cocconcelli, Gerhard Flachowsky, Jürgen Gropp, Boris Kolar, Maryline Kouba, Secundino Lopez Puente, Marta Lopez‐Alonso, Alberto Mantovani, Baltasar Mayo, Fernando Ramos, Roberto Edoardo Villa, Robert John Wallace, Pieter Wester, Rosella Brozzi, Maria Saarela
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 14, Iss 11, Pp n/a-n/a (2016)
Abstract Lactobacillus brevis is a technological additive intended to improve the ensiling process at a minimum proposed dose of 1 × 108 colony‐forming units (CFU)/kg fresh material. The species L. brevis is considered by EFSA to be suitable for t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d5a3e7dfc04143fab1d4337728425fb6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.