Zobrazeno 1 - 10
of 112
pro vyhledávání: '"Secondary drying"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Биопрепараты: Профилактика, диагностика, лечение, Vol 23, Iss 3, Pp 348-360 (2023)
Scientific relevance. Lyophilisation is the preferred method at the National Collection of Pathogenic Microorganisms (NCPM) of the Scientific Centre for Expert Evaluation of Medicinal Products of the Ministry of Health of the Russian Federation. Lyop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d5de17a3de424a57bf9371798c042554
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Laurens Leys, Gust Nuytten, Joris Lammens, Pieter-Jan Van Bockstal, Jos Corver, Chris Vervaet, Thomas De Beer
Publikováno v:
Pharmaceutics, Vol 13, Iss 12, p 2168 (2021)
The pharmaceutical industry is progressing toward the development of more continuous manufacturing techniques. At the same time, the industry is striving toward more process understanding and improved process control, which requires the implementatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fad6831d9274b0eae4b56f08186be39
Autor:
Marilú Andrea Silva-Espinoza, María del Mar Camacho, Javier Martínez-Monzó, Nuria Martínez-Navarrete
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 11, p 2756 (2021)
Nowadays, the consumer is looking for healthier, more attractive, ready-to-eat, and safer foodstuffs than fresh products. Despite freeze drying being known for providing high added value products, it is a slow process which is conducted at low pressu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a9659751752f478ca1d3d9a3de2e8fd4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.