Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Seckin, A. Kemal"'
Publikováno v:
In Reactive and Functional Polymers June 2017 115:109-116
Autor:
Gursoy, Oguz1 (AUTHOR), Seckin, A. Kemal2 (AUTHOR) kemal.seckin@bayar.edu.tr, Kinik, Ozer3 (AUTHOR), Karaman, Ayşe Demet4 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Aug2012, Vol. 63 Issue 5, p610-615. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Effect of freezing and packaging methods on the organic acid contents of goat cheeses during storage
WOS: 000295769200006
Effects of freezing and packaging methods on organic acid content of goat cheese during 12 weeks of storage were determined. Goat cheese milk curds were divided into two parts and stored at 4 degrees C refrigerated control s
Effects of freezing and packaging methods on organic acid content of goat cheese during 12 weeks of storage were determined. Goat cheese milk curds were divided into two parts and stored at 4 degrees C refrigerated control s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9436::5bf3f9e29d7a49047688a7340310754b
https://hdl.handle.net/11454/46266
https://hdl.handle.net/11454/46266
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
ResearcherID
ResearcherID
The sialic acid content of the caseinoglycopeptide released from casein during proteolysis was measured in cold stored raw milks, reconstituted milks that were inoculated with a proteolyic strain of Pseudomonas fluorescens at different levels (103, 1
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::304c4a4be2aaabd0bc4a8c535e1c1baa
https://hdl.handle.net/11499/7235
https://hdl.handle.net/11499/7235
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.