Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Secchi, Nicola"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Campus, Marco, Addis, Maria Filippa, Cappuccinelli, Roberto, Porcu, Maria Cristina, Pretti, Luca, Tedde, Vittorio, Secchi, Nicola, Stara, Giuseppe, Roggio, Tonina
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2010 96(2):192-198
Autor:
Secchi, Nicola1,2, Fadda, Costantino2, Pinna, Ivo1, Del Caro, Alessandra2, Conte, Paola2, Piga, Antonio2, Fois, Simonetta1, Catzeddu, Pasquale1
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 5/8/2018, p1-10. 10p.
Autor:
Secchi, Nicola1,2, Fadda, Costantino2, Piccinini, Massimo3, Pinna, Ivo1, Piga, Antonio2, Catzeddu, Pasquale1, Fois, Simonetta1
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 2/13/2018, p1-8. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Secchi, Nicola
Ovine whey is a by-product of the dairy industry, which is widely available in the Mediterranean area; its potential to improve the rheological properties of semolina-based dough, the quality indexes of bread and the shelf life of a typical Sardinian
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1389::46098ea63a015e98d547e31226af8dbb
http://eprints.uniss.it/11649/
http://eprints.uniss.it/11649/
Bioconversion of ovine scotta into lactic acid with pure and mixed cultures of lactic acid bacteria.
Autor:
Secchi, Nicola1, Giunta, Daniela1, Pretti, Luca1, García, Mónica2, Roggio, Tonina1, Mannazzu, Ilaria3, Catzeddu, Pasquale1 catzeddu@portocontericerche.it
Publikováno v:
Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology. Jan2012, Vol. 39 Issue 1, p175-181. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.