Zobrazeno 1 - 10
of 263
pro vyhledávání: '"Secagem convencional"'
Autor:
de Moura Palermo, Gilmara Pires1 gilpalermo@hotmail.com, de Figueiredo Latorraca, João Vicente1 joaolatorraca@gmail.com, Monteiro de Carvalho, Alexandre1 amcarvalho.ufrrj@gmail.com, Bellido Bernedo, Alfredo Victor2 alfredobellido@gmail.com, Portal-Cahuana, Leif Armando3 armantigre@gmail.com
Publikováno v:
Floresta. Jan-Mar2023, Vol. 53 Issue 1, p38-45. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ciência Florestal, Vol 25, Iss 3, Pp 711-719 (2015)
ABSTRACT The Brazilian industry commonly dries different species of eucalypt in a same load because of the difficulty of identifying the species, hybrids and clones, and also by optimizing the use of the kiln. However, this practice is not recommende
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6891fff8f93a47f391eb19aef1501701
Autor:
Manoel Alves de Souza Neto, Geraldo Arraes Maia, Janice Ribeiro Lima, Raimundo Wilane de Figueiredo, Men de Sá Moreira de Souza Filho, Andréa da Silva Lima
Publikováno v:
Ciência e Agrotecnologia, Vol 29, Iss 5, Pp 1021-1028 (2005)
A manga é uma fruta muito popular dos trópicos, consumida principalmente na forma in natura e com grandes possibilidades de industrialização. A desidratação osmótica seguida de secagem convencional tem se apresentado como uma ferramenta tecnol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e94a741b5e440bba935b8d14a86de74
Publikováno v:
Ciência Florestal (01039954); set2015, Vol. 25 Issue 3, p711-719, 9p
Autor:
Cristiane B. Rodella, Luis A. O. Nunes, Margarida J. Saeki, Pedro M. Padilha, Ariovaldo O. Florentino
Publikováno v:
Química Nova, Vol 25, Iss 2, Pp 209-213 (2002)
This work describes a modified sol-gel method for the preparation of V2O5/TiO2 catalysts. The samples have been characterized by N2 adsorption at 77K, x-ray diffractometry (XRD) and Fourier Transform Infrared (FT-IR). The surface area increases with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/171188ae41624e698eabde92714f2b67
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Andréa da Silva Lima, Raimundo Wilane de Figueiredo, Geraldo Arraes Maia, Janice Ribeiro Lima, Paulo Henrique Machado de Sousa
Publikováno v:
Revista Brasileira de Fruticultura, Vol 26, Iss 1, Pp 107-109 (2004)
O presente trabalho teve por objetivo avaliar a estabilidade de melões desidratados obtidos por desidratação osmótica à pressão atmosférica (760 mmHg) e a vácuo parcial (660 mmHg) seguida de secagem convencional. A estabilidade dos produtos f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/60f463ab1786443caa0d0d871553cd4f
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 23 (2020)
Brazilian Journal of Food Technology, Volume: 23, Article number: e2019214, Published: 27 JUL 2020
Brazilian Journal of Food Technology v.23 2020
Brazilian Journal of Food Technology
Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL)
instacron:ITAL
Brazilian Journal of Food Technology, Volume: 23, Article number: e2019214, Published: 27 JUL 2020
Brazilian Journal of Food Technology v.23 2020
Brazilian Journal of Food Technology
Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL)
instacron:ITAL
Laurus nobilis constitutes one of the usually studied Mediterranean trees due to its therapeutic effects, nutritional properties, and ornamental use. In the current investigation, a comparative study was conducted between two types of drying methods,