Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Sebastien Niamke"'
Autor:
Koua ATOBLA, Edwige Essoma AKOA, Carole Aya BONNY, Adjehi DADIÉ, Germain Tago KAROU, Sebastien NIAMKE
Publikováno v:
Food and Environment Safety, Vol 17, Iss 1, Pp 20-31 (2018)
The ban on the consumption of game throughout Côte d'Ivoire by the emergence of Ebola haemorrhagic fever prompted consumers to turn to other sources of animal protein, such as pork. There is more frequent consumption of pork in more urban areas. It
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78e861cd29c34511bdab2e190b153bda
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientific Study & Research: Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, Vol 18, Iss 2, Pp 201-211 (2017)
The study investigates the growth capacity of Bacillus with pectinolytic activity, acidifying and citrate metabolism capacities under culture stress conditions. Spontaneous heaps fermentation was conducted from cocoa of six producing regions of Côte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76761a33446c44eb8aa5be93919337eb
Autor:
Ouattara, Honoré G., Ouattara, Yao, Wilfried, Ouattara, Hadja, Germain, Karou, Sebastien, Niamke
Publikováno v:
Emirates Journal of Food & Agriculture (EJFA); Sep2023, Vol. 35 Issue 9, p853-861, 9p
Autor:
Beaulys Fotso, Don-Rodrigue Rosin Bi Voko, Marie-Stephanie Aka Kouadio, Seydou Coulibaly, Adolphe Zeze, Jean-Marc Drolet Sery, Jesus Amoua Amoa, Sebastien Niamke, Jacob Nandjui
Publikováno v:
Journal of Ecology and The Natural Environment. 5:360-370
Soils from four different cassava cropping fields (Aniansue 1, Aniansue 2, Dramanekro 1, Dramanekro 2) were analyzed to evaluate abundance and diversity of Arbuscular Mycorrhizal Fungi associated with cassava rhizosphere in Abengourou, East Cote d’
Autor:
Edwige, Akoa Essoma Flore, Severin, Kra Kouassi, Rose-Monde, Megnanou, Joseph, Kouadio Natia, Sebastien, Niamke Lamine
The present study aimed to determine optimum values of the process factors to obtain a standard method of preparation with best quality of dockounou. Several samples of dockounou were prepared with different proportions (75 to 95%) of senescent plant
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::70a537075d7308525cfa585f463a2e90
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fatma Lakhal Mirleau, Sevastianos Roussos, Imene Ouzari, Isabelle Perraud-Gaime, Sebastien Niamke, Gabriela Rodríguez-Serrano, Germain T. Karou, Olga Djossou, Abdellatif Boudabous
Coffee contamination by ochratoxigenic fungi affects both coffee quality as well as coffee price with harmful consequences on the economy of the coffee exporting countries for whom which is their main source of income. Fungal strains were isolated fr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::315788886e71f1343c18ec4ccee4170d
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010054393
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010054393
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
World Journal of Microbiology & Biotechnology; Sep2008, Vol. 24 Issue 9, p1753-1760, 8p