Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Sebastià, Albert"'
Autor:
Sebastià, Albert, Fernández-Matarredona, Carmen, Castagnini, Juan Manuel, Barba, Francisco J., Berrada, Houda, Moltó, Juan Carlos, Pardo, Olga, Esteve-Turrillas, Francesc A., Ferrer, Emilia
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology February 2025 196
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sebastià A; Research Group in Innovative Technologies for Sustainable Food (ALISOST), Preventive Medicine and Public Health, Food Science, Toxicology and Forensic Medicine Department, Faculty of Pharmacy and Food Sciences, Universitat de València, Av. Vicent Andrés Estellés, s/n, 46100, Burjassot, Spain., Fernández-Matarredona C; Research Group in Innovative Technologies for Sustainable Food (ALISOST), Preventive Medicine and Public Health, Food Science, Toxicology and Forensic Medicine Department, Faculty of Pharmacy and Food Sciences, Universitat de València, Av. Vicent Andrés Estellés, s/n, 46100, Burjassot, Spain., Castagnini JM; Research Group in Innovative Technologies for Sustainable Food (ALISOST), Preventive Medicine and Public Health, Food Science, Toxicology and Forensic Medicine Department, Faculty of Pharmacy and Food Sciences, Universitat de València, Av. Vicent Andrés Estellés, s/n, 46100, Burjassot, Spain., Barba FJ; Research Group in Innovative Technologies for Sustainable Food (ALISOST), Preventive Medicine and Public Health, Food Science, Toxicology and Forensic Medicine Department, Faculty of Pharmacy and Food Sciences, Universitat de València, Av. Vicent Andrés Estellés, s/n, 46100, Burjassot, Spain., Berrada H; Research Group in Innovative Technologies for Sustainable Food (ALISOST), Preventive Medicine and Public Health, Food Science, Toxicology and Forensic Medicine Department, Faculty of Pharmacy and Food Sciences, Universitat de València, Av. Vicent Andrés Estellés, s/n, 46100, Burjassot, Spain; Research Group in Alternative Methods for Determining Toxics Effects and Risk Assessment of Contaminants and Mixtures RiskTox Laboratory of Food Chemistry and Toxicology, Faculty of Pharmacy and Food Sciences, University of Valencia, Av. Vicent Andrés Estellés s/n, 46100, Valencia, Spain. Electronic address: houda.berrada@uv.es., Moltó JC; Preventive Medicine and Public Health, Food Science, Toxicology and Forensic Medicine Department, Faculty of Pharmacy and Food Sciences, Universitat de València, Av. Vicent Andrés Estellés, s/n, 46100 Burjassot, Spain., Pardo O; Analytical Chemistry Department, 50th Dr. Moliner St, 46100 Burjassot, Spain., Esteve-Turrillas FA; Analytical Chemistry Department, 50th Dr. Moliner St, 46100 Burjassot, Spain. Electronic address: francesc.a.esteve@uv.es., Ferrer E; Research Group in Innovative Technologies for Sustainable Food (ALISOST), Preventive Medicine and Public Health, Food Science, Toxicology and Forensic Medicine Department, Faculty of Pharmacy and Food Sciences, Universitat de València, Av. Vicent Andrés Estellés, s/n, 46100, Burjassot, Spain.
Publikováno v:
Food and chemical toxicology : an international journal published for the British Industrial Biological Research Association [Food Chem Toxicol] 2024 Nov 27; Vol. 196, pp. 115145. Date of Electronic Publication: 2024 Nov 27.