Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Sea spaghetti"'
Autor:
Artur Głuchowski, Emily Crofton, Elena S. Inguglia, Maurice G. O’Sullivan, Joe P. Kerry, Ruth M. Hamill
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 8, p 1197 (2024)
Seaweed is a naturally rich source of nutrients and exhibits techno-functional properties that are under study for their potential as ingredients in meat products. However, seaweed is associated with a particular flavor profile, and optimization of t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88e28d69dc384d9d891d8916f6e33588
Autor:
Caba Siladji, Vesna Djordjevic, Jelena Babic Milijasevic, Volker Heinz, Nino Terjung, Weizheng Sun, Igor Tomasevic
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 6, p 826 (2024)
Technology in the meat industry is advancing to create healthier and more sustainable food. Incorporating micro- and macroalgae into meat products presents an exciting possibility for the meat sector to develop functional food, given that they serve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e17a76ca3074744b08c86e42fc6fe64
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Penalba Cortés, Vicent
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[ES] El objetivo del presente trabajo es desarrollar un nuevo producto de la pesca elaborado empleando pescado y diferentes especies de algas. Con el objetivo de comprobar si se comercializan productos de la pesca con algas se llevó a cabo un estudi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::985de86512715526183fa3dae69e6474
http://hdl.handle.net/10251/47654
http://hdl.handle.net/10251/47654
Autor:
Marc Lahaye
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture
Journal of the Science of Food and Agriculture, Wiley, 1991, 54 (4), pp.587-594. ⟨10.1002/jsfa.2740540410⟩
Journal of the Science of Food and Agriculture, Wiley, 1991, 54 (4), pp.587-594. ⟨10.1002/jsfa.2740540410⟩
International audience; The soluble and insoluble dietary fibre contents of seven marine algae ('sea vegetables'): wakame (Undaria pinnatifida), hijiki (Hijiki fusiformis), sea spaghetti (Himanthalia elongata), arame (Eisenia bicyclis), sea lettuce (
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2d8680c06b71bdf471ced05a1014ce5d
https://hal.inrae.fr/hal-02715983
https://hal.inrae.fr/hal-02715983
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.