Zobrazeno 1 - 10
of 2 141
pro vyhledávání: '"Sea buckthorn oil"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ANCHIDIN, Bianca-Georgiana1 paulb@uaiasi.ro, MANOLIU, Diana-Remina1, CIOBOTARU, Mihai-Cătălin1, CIOBANU, Marius Mihai1, GUCIANU, Ioana1, SANDU, Gabriela-Adnana1, BOIȘTEANU, Paul Corneliu1
Publikováno v:
Scientific Papers. Series D. Animal Science. 2023, Vol. 66 Issue 1, p370-376. 7p.
Publikováno v:
Natural Products and Bioprospecting, Vol 14, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract In this study, the effects of sea buckthorn oil (SBO), fish oil (FO) and an enzymatically synthesized structured lipid (SL) on serum, short-chain fatty acids (SCFAs) and intestinal microbiota in Sprague–Dawley (SD) rats were investigated.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e378ef62a83f4830960387bc42dfb304
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ANCHIDIN, Bianca Georgiana1, LIPȘA, Florin-Daniel1, MANOLIU, Diana-Remina1, CIOBANU, Marius Mihai1, CIOBOTARU, Mihai Cătălin1, GUCIANU, Ioana1, BOIȘTEANU, Paul Corneliu1
Publikováno v:
Scientific Papers. Series D. Animal Science. 2024, Vol. 67 Issue 1, p366-380. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chan, Leong-Perng, Yen, Tung-Wen, Tseng, Ya-Ping, Yuen, Tina, Yuen, Michael, Yuen, Hywel, Liang, Chia-Hua
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods January 2024 112
Publikováno v:
Паёми Сино, Vol 25, Iss 1, Pp 84-93 (2023)
Objective: To study the morphophysiological features of burn wound healing in rats using a polysaccharide gel form based on pectin and polysaccharide from apricot gum with encapsulated sea buckthorn oil. Methods: The study was carried out on two g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34d30d8a74d74bc2ab6e2a3316a98b92