Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Seçmeler, Özge"'
Autor:
Secmeler, Ozge
The main objective of this work is to investigate whether the time required to dry red peppers in the diffusion controlled period can be reduced. For this purpose, the possibility of microwave drying in this period was studied. As comparison paramete
Externí odkaz:
http://etd.lib.metu.edu.tr/upload/1098979/index.pdf
Publikováno v:
In Human Gene February 2024 39
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food & Health (2602-2834); 2024, Vol. 10 Issue 3, p188-197, 10p
Autor:
Seçmeler, Özge, Sevimli, Yaşar
Publikováno v:
In Gastronomy and Food Science 2021:165-192
Autor:
Seçmeler, Özge1 osecmeler@gmail.com, Güçlü Üstündağ, Özlem1
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Sep2017, Vol. 119 Issue 9, pn/a-N.PAG. 14p.
Autor:
Seçmeler, Özge1 osecmeler@gmail.com, Güçlü Üstündağ, Özlem1
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Jan2017, Vol. 119 Issue 1, pn/a-N.PAG. 14p.
Autor:
Seçmeler, Özge, Galanakis, Charis M.
Publikováno v:
In Innovations in Traditional Foods 2019:193-220
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Seçmeler, Özge
Gıda üretim atıklarından geri kazanılan biyoaktif maddelerin gıda katkı maddesi olarak kullanılması katma değer sağlarken çevresel problemlere de alternatif bir çözüm sunmaktadır. Bu çalışmanın ana hedefi ise sterollerin zeytinya
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::432acf32553f75c7eec30b4e9f248704
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/338528
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/338528