Zobrazeno 1 - 10
of 470
pro vyhledávání: '"Scudamore KA"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Henrique Mainardi, Pedro1 pedro.h.mainardi@unesp.br, Bidoia, Ederio Dino1
Publikováno v:
European Journal of Biological Research. Jan-Mar2024, Vol. 14 Issue 1, p13-32. 20p.
Autor:
پریسا صابری حسن آ1, محمد شکرزاده لمو2, وحید شهسواری3, مجید سعیدی4, حمیدرضا محمدی5 hmohammadi@farabi.tums.ac.ir
Publikováno v:
Journal of Mazandaran University of Medical Sciences (JMUMS). 2023, Vol. 33 Issue 225, p174-184. 11p.
Autor:
Edwards SG; Harper Adams University College, Newport, Shropshire TF10 8NB, UK. sedwards@harper-adams.ac.uk, Dickin ET, MacDonald S, Buttler D, Hazel CM, Patel S, Scudamore KA
Publikováno v:
Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment [Food Addit Contam Part A Chem Anal Control Expo Risk Assess] 2011 Dec; Vol. 28 (12), pp. 1694-704. Date of Electronic Publication: 2011 Oct 13.
Autor:
Paradhipta, Dimas Hand Vidya1, Myeong Ji Seo2, Seung Min Jeong2, Young Ho Joo2, Seong Shin Lee3, Pil Nam Seong3, Hyuk Jun Lee2, Sam Churl Kim2 kimsc@gnu.ac.kr
Publikováno v:
Animal Bioscience. May2023, Vol. 36 Issue 5, p720-730. 12p.
Autor:
Scudamore KA; KAS Mycotoxins, Taplow, Maidenhead, UK. kasmyc@aol.com, Patel S
Publikováno v:
Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment [Food Addit Contam Part A Chem Anal Control Expo Risk Assess] 2009 May; Vol. 26 (5), pp. 744-53.