Zobrazeno 1 - 10
of 556
pro vyhledávání: '"Screw speed"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 2, Iss 1, Pp 100072- (2022)
The effect of extrusion parameters like barrel temperature (100-150°C), screw speed (110-350 rpm) and feed moisture content (12-20% wb) on product quality of extruded products prepared from composite mixture was performed. Central composite rotatabl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29135aca21614dee8310298a440e7d6b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
O.B. Oduntan, O.A. Koya
Publikováno v:
Research in Agricultural Engineering, Vol 61, Iss 1, Pp 35-39 (2015)
The effect of pre-processing conditions such as speed, die sizes and moisture content on durability of cassava flour was investigated. Densification of cassava flour was done by pelletizing the flour through die and it is necessary to determine optim
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb527692ce454d818df233d7d909b6bb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam. 16:64-71
Maize (TZSR-W-1 NARZO-20) and soybean (TGX1448) flours were used for the development of extruded products. The flour formulations were maize (46-52%), soybean (21-32%), and moisture content (16-26%). Central Composite Design (CCD) in Response Surface
Specific mechanical energy – An essential parameter in the processing of amorphous solid dispersions
Publikováno v:
Advanced Drug Delivery Reviews. 173:374-393
Specific mechanical energy (SME) is a frequently overlooked but essential parameter of hot-melt extrusion (HME). It can determine whether an amorphous solid dispersion (ASD) can be successfully processed. A minimum combination of thermal input and SM