Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"Scremin F"'
Autor:
Scremin, F. R.1 fernandoscremin@utfpr.edu.br, Veiga, R. S.1, Silva-Buzanello, R. A.2, Becker-Algeri, T. A.3, Corso, M. P.1, Torquato, A. S.1, Bittencourt, P. R. S.1, Flores, E. L. M.1, Canan, C.1
Publikováno v:
Journal of Thermal Analysis & Calorimetry. Jan2018, Vol. 131 Issue 1, p653-660. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Thermal Analysis & Calorimetry; Jan2022, Vol. 147 Issue 2, p1071-1080, 10p
Autor:
Shlosman, Koranit1,2 (AUTHOR) skoranit@bazan.co.il, Rein, Dmitry M.3 (AUTHOR) cerycdr@technion.ac.il, Shemesh, Rotem2 (AUTHOR), Cohen, Yachin3 (AUTHOR) yachinc@technion.ac.il
Publikováno v:
Polymers (20734360). May2024, Vol. 16 Issue 10, p1422. 13p.
Autor:
Nuriler, Tuba1, Uyarcan, Müge1 muge.akkara@cbu.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2024, Vol. 49 Issue 1, p25-38. 14p.
Autor:
Kajda-Szcześniak, Małgorzata1 (AUTHOR) malgorzata.kajda-szczesniak@polsl.pl, Ścierski, Waldemar1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Energies (19961073). Nov2023, Vol. 16 Issue 21, p7446. 16p.
Autor:
da Silva Fernandes, Fernando Antonio1 (AUTHOR) fernandofernandes@ufpa.br, Serra, Juan Carlos Valdés2 (AUTHOR) juancs@uft.edu.br, de Oliveira Costa, Dayriane do Socorro3 (AUTHOR) dayrianecosta@gmail.com, Martin, Camilo Andrés Guerrero4 (AUTHOR) camiloguerrero@ufpa.br
Publikováno v:
Materials (1996-1944). Sep2023, Vol. 16 Issue 18, p6305. 19p.
Autor:
Yang, Tian1 (AUTHOR), Qin, Wen1 (AUTHOR), Zhang, Qing1 (AUTHOR), Luo, Junyun1 (AUTHOR), Lin, Derong1 (AUTHOR), Chen, Hong1 (AUTHOR) chenhong945@sicau.edu.cn
Publikováno v:
Food Reviews International. 2023, Vol. 39 Issue 7, p4124-4158. 35p. 3 Diagrams, 4 Charts.
Autor:
Diem, Luong Ngoc1 (AUTHOR), Torgbo, Selorm1 (AUTHOR), Banerjee, Indranil2 (AUTHOR), Pal, Kunal3 (AUTHOR), Sukatta, Udomlak4 (AUTHOR), Rugthaworn, Prapassorn4 (AUTHOR), Sukyai, Prakit1,5 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Biomaterials. 7/13/2023, p1-14. 14p.
Autor:
Serpa-Fajardo, José G., Hernández-Ramos, Elvis J., Andrade-Pizarro, Ricardo D., Aguilar-Lasserre, Alberto A., Fernández-Lambert, Gregorio
Publikováno v:
Foods; Sep2024, Vol. 13 Issue 17, p2796, 17p