Zobrazeno 1 - 10
of 735
pro vyhledávání: '"Scott, David L"'
Autor:
Scott, David L.
Master of Science
Food Science Institute
Karen A. Schmidt
The demand for ultra high temperature processed and aseptically packaged dairy foods is growing throughout the U.S. The technology provides value-added food preservation for man
Food Science Institute
Karen A. Schmidt
The demand for ultra high temperature processed and aseptically packaged dairy foods is growing throughout the U.S. The technology provides value-added food preservation for man
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2097/970
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Physiotherapy December 2017 103(4):430-438
Autor:
Scott, David L, Ibrahim, Fowzia, Hill, Harry, Tom, Brian, Prothero, Louise, Baggott, Rhiannon R, Bosworth, Ailsa, Galloway, James B, Georgopoulou, Sofia, Martin, Naomi, Neatrour, Isabel, Nikiphorou, Elena, Sturt, Jackie, Wailoo, Allan, Williams, Frances MK, Williams, Ruth, Lempp, Heidi
Publikováno v:
Programme Grants for Applied Research, Vol 9, Iss 8 (2021)
BackgroundRheumatoid arthritis is a major inflammatory disorder and causes substantial disability. Treatment goals span minimising disease activity, achieving remission and decreasing disability. In active rheumatoid arthritis, intensive management a
Publikováno v:
BMC Rheumatology; 9/25/2023, Vol. 7 Issue 1, p1-9, 9p
Autor:
Scott, David L, Ibrahim, Fowzia, Farewell, Vern, O’Keeffe, Aidan G, Walker, David, Kelly, Clive, Birrell, Fraser, Chakravarty, Kuntal, Maddison, Peter, Heslin, Margaret, Patel, Anita, Kingsley, Gabrielle H
Publikováno v:
BMJ: British Medical Journal, 2015 Mar . 350
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26520250