Zobrazeno 1 - 10
of 352
pro vyhledávání: '"Scopolin"'
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 106, Iss , Pp 105591- (2023)
In tumors, Heat shock protein HSP 90-alpha (Hsp90α) maintains the activity of over-activated or mutated signal transduction proteins and accelerates the malignant transformation of tumor cells. The extracellular Hsp90α interacts with client protein
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d2a13d21a2164a34afa3cdd5f4f5c61c
Autor:
Benoit Deflandre, Sébastien Rigali
Publikováno v:
Biophysica, Vol 2, Iss 1, Pp 1-7 (2021)
The beta-glucosidase BglC fulfills multiple functions in both primary metabolism and induction of pathogenicity of Streptomyces scabiei, the causative agent of common scab in root and tuber crops. Indeed, this enzyme hydrolyzes cellobiose and cellotr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5fa4245fd3d44eb99a89aeb9c53f1d12
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
In this study, we developed and applied a new spectroscopic fluorescence method for the in vivo detection of the early events in the interaction between tobacco (Nicotiana tabacum L.) plants and pathogenic bacteria. The leaf disks were infiltrated wi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f9ca203d1e51478a943718d399202917
Publikováno v:
Journal of Analytical Science and Technology, Vol 10, Iss 1, Pp 1-8 (2019)
Abstract In Korean folk medicine, Artemisia iwayomogi has largely been employed for the improvement of diabetic complications and hepatic function as well as in the treatment of female diseases and skin whitening. Accordingly, the present study sough
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43d65a09e1d54bc6b289d0aec1590207
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 23, Iss 16, p 9231 (2022)
Cassava storage roots are an important source of food, feed, and material for starch-based industries in many countries. After harvest, rapid post-harvest physiological deterioration (PPD) reduces their palatability and marketability. During the PPD
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79d3ab0e3c0e4e9e907a8898dd4caa87
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
New Phytologist, 2016 Aug 01. 211(3), 912-925.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/newphytologist.211.3.912