Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Scomberoides commersonnianus"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Biology, Vol 84 (2022)
Abstract Fish is thought to be the most appropriate for indication of toxicity in water. So, purpose of present study was to determine the concentrations of few metals (Na, K, Ca, Mg, Fe, Cd, Pb and Zn) in relation to the body size and condition fact
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f848122378324556996e312336e59a4a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Biology, Volume: 84, Article number: e262533, Published: 10 OCT 2022
Brazilian Journal of Biology v.84 2024
Brazilian Journal of Biology
Instituto Internacional de Ecologia (IIE)
instacron:IIE
Brazilian Journal of Biology v.84 2024
Brazilian Journal of Biology
Instituto Internacional de Ecologia (IIE)
instacron:IIE
Fish is thought to be the most appropriate for indication of toxicity in water. So, purpose of present study was to determine the concentrations of few metals (Na, K, Ca, Mg, Fe, Cd, Pb and Zn) in relation to the body size and condition factor in Sco
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::848674fc8aa3e22725fc277460635861
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1519-69842024000100390&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1519-69842024000100390&lng=en&tlng=en
Publikováno v:
Majallah-i ̒Ilmī-i Shīlāt-i Īrān, Vol 23, Iss 3, Pp 129-138 (2014)
The present study investigated the effects of salting process on shelf life of big mouth saury (Scomberoides commersonnianus) filets. To determine the quality, chemical experiments including crude protein, peroxide value, crude lipid, ash-salt and mo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e6dbf78ad57c4e2ebda21ad6b882a285
Autor:
Sheikh M. Azam, Muhammad Naeem
Publikováno v:
Egyptian Journal of Aquatic Biology and Fisheries. 25:901-909
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
INTERNATIONAL JOURNAL OF PROCESSING AND POST HARVEST TECHNOLOGY. 10:35-42
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, 7(10):3206-3215
Food Science & Nutrition, Vol 7, Iss 10, Pp 3206-3215 (2019)
Food Science & Nutrition, Vol 7, Iss 10, Pp 3206-3215 (2019)
The purpose of this study was formulation and evaluation of physicochemical properties of fish and surimi nuggets prepared from Queen fish (Scomberiodes commersonnianus) during 90 days of storage. Chemical analysis showed that surimi nuggets containe