Zobrazeno 1 - 10
of 132
pro vyhledávání: '"Scomber colias"'
Autor:
Salah eddine Sbiba, María Quintela, Johanne Øyro, Geir Dahle, Alba Jurado-Ruzafa, Kashona Iita, Nikolaos Nikolioudakis, Hocein Bazairi, Malika Chlaida
Publikováno v:
PeerJ, Vol 12, p e17928 (2024)
Sustainable management of transboundary fish stocks hinges on accurate delineation of population structure. Genetic analysis offers a powerful tool to identify potential subpopulations within a seemingly homogenous stock, facilitating the development
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed2861fd9b0e4bc1b09f87e296f43bbf
Autor:
Jorge Valentim, Cláudia Afonso, Romina Gomes, Ana Gomes-Bispo, José A.M. Prates, Narcisa M. Bandarra, Carlos Cardoso
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 5, Pp e27171- (2024)
Western diets are poor in healthy n-3 polyunsaturated fatty acids (n-3 PUFA), namely eicosapentaenoic (EPA) and docosahexaenoic acid (DHA), iodine (I), and other nutrients that may protect against cognitive ageing. Given DHA richness in chub mackerel
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6611f0878b344358b7b7ce741745a337
Autor:
Burcu Taylan, Bahar Bayhan
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 10, Iss 7, Pp 1244-1248 (2022)
A total of 46 chub mackerel and 23 Atlantic mackerel samples were taken from the commercial fishermen engaged in purse seine fishing from the Izmir Bay during the fishing period of 2020-2021. The samples were dissected in the laboratory, 15 ovaries f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a188c7d71f3b4b78a6bbfb5e0707e578
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 3, p 739 (2022)
The preservative properties of waste liquor obtained from octopus (Octopus vulgaris) cooking were investigated. Three different concentrations (high, medium, and low) of octopus cooking liquor (OCL) were included, respectively, in the aqueous packagi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/69a94242452249db9675ab73d5182b3c
Autor:
Cengiz, Özgür
Publikováno v:
Momona Ethiopian Journal of Science; Vol. 14 No. 2 (2022); 113-126
This study was carried out to reveal the age and growth of the atlantic chub mackerel (Scomber colias Gmelin, 1789) in Gallipoli Peninsula (northern Aegean Sea, Turkey). The individuals of sampled S. colias from commercial fishmongers randomly each m
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.