Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Scollard, Johann"'
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology January 2019 147:185-195
Autor:
Leong, Dara, NicAogáin, Kerrie, Luque-Sastre, Laura, McManamon, Oisin, Hunt, Karen, Alvarez-Ordóñez, Avelino, Scollard, Johann, Schmalenberger, Achim, Fanning, Séamus, O'Byrne, Conor, Jordan, Kieran
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 May 2017 249:18-26
Autor:
Di Rocco, Melissa1,2 Melissa.DiRocco@teagasc.ie, Scollard, Johann3 johann.scollard@ucc.ie, Sayers, Riona4 ryona.sayers@teagasc.ie, Furey, Ambrose2 ambrose.furey@mtu.ie, Danaher, Martin1 martin.danaher@teagasc.ie, Jordan, Kieran3 kieranjordanie@gmail.com, Lourenco, Antonio5 antonio.lourenco@teagasc.ie
Publikováno v:
Dairy. Dec2021, Vol. 2 Issue 4, p658-670. 13p.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology June 2014 57(1):16-21
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology March 2013 77:87-93
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Scollard, Johann
peer-reviewed The potential anti-listerial benefits of essential oils and herbs in fresh-cut produce systems were investigated. Interactions with modified atmospheres and product types were examined in detail, including effects on quality. A strong a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1249::5b4f936833eb9fd3d5393bd0f1f84baa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Protection; June 2009, Vol. 72 Issue: 6 p1209-1215, 7p