Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Sciubba L."'
Publikováno v:
In Desalination 2009 241(1):357-364
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biology & Fertility of Soils. Jul2013, Vol. 49 Issue 5, p597-608. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Nonylphenol ethoxylates (NPnEO) are synthetic non ionic surfactants widely used in textile industries. Metabolites produced by their degradation, such as short chain NPnEO and 4-nonyl-phenol (4-NP) tend to accumulate in the environment. In this work
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::40690b7c042d0705844c9c8fe683042d
http://hdl.handle.net/11585/71548
http://hdl.handle.net/11585/71548
In this work the possibility of producing vanillin through microbial bioconversion from ferulic acid obtained from the enzymatic hydrolysis of wheat bran has been explored. The biocatalyst employed was Escherichia coli JM109/pBB1, a recombinant strai
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::b725d8efa35b2201c1dd7c4918b0f393
http://hdl.handle.net/11585/71572
http://hdl.handle.net/11585/71572
Vanillina etichettabile come “naturale” può essere ottenuta per bioconversione microbica o conversione enzimatica di substrati a basso costo. In questo lavoro si considerano un processo di bioconversione di acido ferulico e un processo enzimatic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::17643d9a9ae39569054e84048ad50601
http://hdl.handle.net/11585/64475
http://hdl.handle.net/11585/64475
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Aromatic flavors production via biotechnological routes is of great interest as the products can be labeled as natural according to the EU legislation. Vanillin (4-hydroxy-3-methoxybenzaldehyde) is one of the most important and widely used flavour in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0d0b9f4be8413ab4472bfe19f04a8270
http://hdl.handle.net/11585/71547
http://hdl.handle.net/11585/71547
Vanillin (4-hydroxy-3-methoxybenzaldehyde), the major component of natural vanilla, is widely used in food, beverage, cosmetic and pharmaceutical industries. Since natural vanillin, extracted from the pods of the tropical vanilla orchid, features bot
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::53c11f4c8ff6e3d266ac2b66d82599c8
http://hdl.handle.net/11585/52789
http://hdl.handle.net/11585/52789