Zobrazeno 1 - 10
of 1 726
pro vyhledávání: '"Scincus"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
VIHAR, BOTJAN1 bostjan.vihar@rwth-aachen.de, WOLF, CHRISTOPH2, BÖHME, WOLFGANG3, FIEDLER, FLORIAN4, BAUMGARTNER, WERNER2
Publikováno v:
Salamandra. 12/30/2015, Vol. 51 Issue 4, p326-334. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Bioresource Management, Vol 9, Iss 3, Pp 71-78 (2022)
Sandfish is highly consumed in South-East of Algeria for its gustative and nutritional qualities. The aim of this study was to evaluate the influence of drying methods on fatty acids and amino acids sandfish quality. Biochemical analyzes were perform
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/317a2786cd9e4729a23101dd073c513b
Autor:
Weibin Wu, Christian Lutz, Simon Mersch, Richard Thelen, Christian Greiner, Guillaume Gomard, Hendrik Hölscher
Publikováno v:
Beilstein Journal of Nanotechnology, Vol 9, Iss 1, Pp 2618-2627 (2018)
Lizards of the genus Scincus are widely known under the common name sandfish due to their ability to swim in loose, aeolian sand. Some studies report that this fascinating property of sandfish is accompanied by unique tribological properties of their
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/444164621cd14f1f85e3c8667bde3847
Publikováno v:
In Cahiers de Nutrition et de Dietetique March 2017 52(1):41-44
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.