Zobrazeno 1 - 10
of 99
pro vyhledávání: '"Schyns, G."'
Autor:
Walsh, M.C., Jacquier, V., Schyns, G., Claypool, J., Tamburini, I., Blokker, B., Geremia, J.M.
Publikováno v:
In Poultry Science March 2021 100(3)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Schyns, G, Serra, C, Henriques, A, Arguelles-Arias, Anthony, Joris, Bernard, Fickers, Patrick
Publikováno v:
American Journal of Biochemistry and Biotechnology
The endospore-forming Bacillus subtilis has been used as probiotics over the last 50 years. However, little is known on how Bacillus spp act in the gut compared to other well-characterized probiotics such as lactic acid bacteria. It is believed that
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2101::f4732347849133974b69cc456d272cb2
http://hdl.handle.net/2013/ULB-DIPOT:oai:dipot.ulb.ac.be:2013/144959
http://hdl.handle.net/2013/ULB-DIPOT:oai:dipot.ulb.ac.be:2013/144959
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liza Paul, Schyns G. Philippe
Publikováno v:
Journal of Vision. 4:495-495