Zobrazeno 1 - 10
of 95
pro vyhledávání: '"Schweiggert, R.M."'
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 January 2016 190:308-316
Pistachio hulls, important by-products of pistachio processing, were extracted using an environmentally friendly process with subcritical water (SCW) at a pressure of 6.9 MPa in the range of 110 and 190 °C, and a flow rate of 4 ml/min. Detailed HPLC
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10007::fbc27e56c0645225eee718557639c927
https://hdl.handle.net/20.500.11831/1065
https://hdl.handle.net/20.500.11831/1065
Phenolic constituents of the nonlignified red and green pistachio hulls (exo- and mesocarp) were assessed by HPLC-DAD-ESI-MSn as well as by HR-MS. A total of 66 compounds was identified in the respective aqueous methanolic extracts. Among them, galli
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10007::a9defa4474c8121b5f5cda28997ddcb7
https://hdl.handle.net/20.500.11831/1843
https://hdl.handle.net/20.500.11831/1843
Autor:
Villalobos-Gutiérrez, M.G.1 (AUTHOR), Schweiggert, R.M.2 (AUTHOR), Carle, R.2 (AUTHOR), Esquivel, P.1 (AUTHOR) patricia.esquivel@ucr.ac.cr
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. Feb2012, Vol. 10 Issue 1, p78-83. 6p. 1 Color Photograph, 3 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.