Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"Schwarczinger, Ildikó"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Open Life Sciences, Vol 7, Iss 1, Pp 1-12 (2012)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9d016eceba44edb96cc36e4c6b9502c
Autor:
Baltruschat, Helmut, Fodor, József, Harrach, Borbála D., Niemczyk, Elżbieta, Barna, Balázs, Gullner, Gábor, Janeczko, Anna, Kogel, Karl-Heinz, Schäfer, Patrick, Schwarczinger, Ildikó, Zuccaro, Alga, Skoczowski, Andrzej
Publikováno v:
The New Phytologist, 2008 Oct 01. 180(2), 501-510.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25150595
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Szatmári, Ágnes, Móricz, Ágnes M., Schwarczinger, Ildikó, Nagy, Judit Kolozsváriné, Alberti, Ágnes, Pogány, Miklós, Bozsó, Zoltán
Additional file 3. LC–mass spectrometry analysis of the AS MIX reaction in a time course experiment. Relative quantity of AS and new compounds in the reaction mixtures containing 50 μM acetosyringone, 50 μM H2O2, and 0.72 U/ml horseradish peroxid
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::29baedf153aa3642369ccb2e2636b383
Autor:
Szatmári, Ágnes, Móricz, Ágnes M., Schwarczinger, Ildikó, Nagy, Judit Kolozsváriné, Alberti, Ágnes, Pogány, Miklós, Bozsó, Zoltán
Additional file 2. Antimicrobial effect of oxidized form of AS on different plant pathogenic bacteria. 5 × 106 or 5 × 107 CFU/ml bacteria were added to reaction mixtures containing 50 μM acetosyringone, 50 μM H2O2, and 0.72 U/ml horseradish perox
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::492229d804d08a6cb8eaa834551800e4