Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Schwake-Anduschus C"'
Autor:
Gützkow, K.L., Lencioni, A., Schwake-Anduschus, C., Müller, A., Kabisch, J., Grundmann, V.L., Stöckl, M., Maul, R.
Publikováno v:
In Food Control December 2024 166
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Schwake-Anduschus, C.1 (AUTHOR) christine.schwake-anduschus@mri.bund.de, Langenkämper, G.1 (AUTHOR), Unbehend, G.1 (AUTHOR), Dietrich, R.2 (AUTHOR), Märtlbauer, E.2 (AUTHOR), Münzing, K.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Sep2010, Vol. 27 Issue 9, p1253-1260. 8p. 1 Diagram, 4 Charts, 3 Graphs.
Autor:
Gützkow, K. L., Lencioni, A., Schwake‐Anduschus, C., Müller, A., Kabisch, J., Grundmann, V. L., Stöckl, M., Maul, R.
Publikováno v:
Lebensmittelchemie; Mar2024 Supplement 1, Vol. 78, pS1-182-S1-182, 1p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.