Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"Schuster, Christopher F."'
Autor:
Beetham, Catrin M.1 (AUTHOR), Schuster, Christopher F.1 (AUTHOR), Kviatkovski, Igor1 (AUTHOR), Santiago, Marina2 (AUTHOR), Walker, Suzanne2 (AUTHOR), Gründling, Angelika1 (AUTHOR) a.grundling@imperial.ac.uk
Publikováno v:
PLoS Pathogens. 1/16/2024, Vol. 20 Issue 1, p1-29. 29p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zeden, Merve S., Schuster, Christopher F., Bowman, Lisa, Zhong, Qiyun, Williams, Huw D., Gründling, Angelika
Publikováno v:
In Journal of Biological Chemistry 2 March 2018 293(9):3180-3200
Autor:
Bowman, Lisa, Zeden, Merve S., Schuster, Christopher F., Kaever, Volkhard, Gründling, Angelika
Publikováno v:
In Journal of Biological Chemistry December 2016 291(53):26970-26986
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Neumann, Bernd, Lippmann, Norman, Wendt, Sebastian, Karlas, Thomas, Lübbert, Christoph, Werner, Guido, Pfeifer, Yvonne, Schuster, Christopher F.
Additional file 1: Figure S1. Visualization of plasmids of strain 537-20 by native plasmid preparation (Plasmid Mini Kit, Qiagen, Hilden, Germany) and agarose gel electrophoresis. The plasmid containing E. coli strain V515 was used as a reference (la
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::aa71b61a6479f2a1a08c3d1aaf23893e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Schuster, Christopher F., Wiedemann, David M., Kirsebom, Freja C. M., Santiago, Marina, Walker, Suzanne, Gründling, Angelika
Publikováno v:
Molecular Microbiology
Staphylococcus aureus is an opportunistic pathogen that can cause soft tissue infections but is also a frequent cause of foodborne illnesses. One contributing factor for this food association is its high salt tolerance allowing this organism to survi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.