Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"Schreurs, Olav"'
Publikováno v:
European Journal of Oral Sciences; Jun2024, Vol. 132 Issue 3, p1-7, 7p
Autor:
Balta, Maria G.1 (AUTHOR), Schreurs, Olav1 (AUTHOR), Halder, Rashi2 (AUTHOR), Küntziger, Thomas M.1 (AUTHOR), Sætre, Frank3 (AUTHOR), Blix, Inger Johanne S.1,4 (AUTHOR), Bækkevold, Espen S.1,3 (AUTHOR), Glaab, Enrico2 (AUTHOR), Schenck, Karl1 (AUTHOR) karl.schenck@odont.uio.no
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Dec2022, Vol. 23 Issue 23, p14878. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Balta, Maria G., Schreurs, Olav, Hansen, Trond V., Tungen, Jørn E., Vik, Anders, Glaab, Enrico, Küntziger, Thomas M., Schenck, Karl, Baekkevold, Espen S., Blix, Inger Johanne S.
Publikováno v:
European Journal of Oral Sciences; Aug2022, Vol. 130 Issue 4, p1-10, 10p
Autor:
Schenck, Karl1 karl.schenck@odont.uio.no, Schreurs, Olav1 o.j.f.schreurs@odont.uio.no, Katsuhiko Hayashi1,2 katsuh@jikei.ac.jp, Helgeland, Kristen1 kristen.helgeland@odont.uio.no
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Feb2017, Vol. 18 Issue 2, p386. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.