Zobrazeno 1 - 10
of 74
pro vyhledávání: '"Schrøder-Petersen DL"'
Autor:
Bonnichsen R; Department of Food and Production, Danish Technological Institute, Gregersensvej, DK-2630 Taastrup, Denmark., Hansen C; Department of Food and Production, Danish Technological Institute, Gregersensvej, DK-2630 Taastrup, Denmark., Søndergaard JR; Department of Food and Production, Danish Technological Institute, Gregersensvej, DK-2630 Taastrup, Denmark., Schrøder-Petersen DL; Department of Food and Production, Danish Technological Institute, Gregersensvej, DK-2630 Taastrup, Denmark.
Publikováno v:
Animals : an open access journal from MDPI [Animals (Basel)] 2024 Jul 02; Vol. 14 (13). Date of Electronic Publication: 2024 Jul 02.
Autor:
Kobek-Kjeldager C; Department of Animal and Veterinary Sciences, Aarhus University, 8830 Tjele, Denmark. Electronic address: cecilie.kobek-kjeldager@anivet.au.dk., Jensen LD; Department of Animal and Veterinary Sciences, Aarhus University, 8830 Tjele, Denmark., Foldager L; Department of Animal and Veterinary Sciences, Aarhus University, 8830 Tjele, Denmark; Bioinformatics Research Centre, Aarhus University, 8000 Aarhus, Denmark., Thodberg K; Department of Animal and Veterinary Sciences, Aarhus University, 8830 Tjele, Denmark., Schrøder-Petersen DL; Danish Meat Research Institute (DMRI), Danish Technological Institute, 2630 Taastrup, Denmark., Herskin MS; Department of Animal and Veterinary Sciences, Aarhus University, 8830 Tjele, Denmark.
Publikováno v:
Research in veterinary science [Res Vet Sci] 2023 Nov; Vol. 164, pp. 105016. Date of Electronic Publication: 2023 Sep 06.
Autor:
Nagel-Alne GE; Animalia - Norwegian Meat and Poultry Research Center, P.O. Box 396, Økern, N-0513, Oslo, Norway., Murphy E; Deer Industry New Zealand, PO Box 10701, Wellington, 6140, New Zealand., McCauslin B; BX Foods Oamaru, PO Box 50, Oamaru, 9400, New Zealand., Hauge SJ; Animalia - Norwegian Meat and Poultry Research Center, P.O. Box 396, Økern, N-0513, Oslo, Norway., Schrøder-Petersen DL; Danish Technological Institute, Gregersensvej 9, 2630, Taastrup, Denmark., Holthe J; Animalia - Norwegian Meat and Poultry Research Center, P.O. Box 396, Økern, N-0513, Oslo, Norway., Alvseike O; Animalia - Norwegian Meat and Poultry Research Center, P.O. Box 396, Økern, N-0513, Oslo, Norway.
Publikováno v:
Food control [Food Control] 2022 Nov; Vol. 141, pp. 109160.
Autor:
Heseker, Philipp1,2 (AUTHOR) philipp.heseker@tiho-hannover.de, Probst, Jeanette1 (AUTHOR), Ammer, Stefanie2 (AUTHOR), Hartmann, Ulrich3 (AUTHOR), Hasler, Mario4 (AUTHOR), Kemper, Nicole1 (AUTHOR), Traulsen, Imke2,5 (AUTHOR)
Publikováno v:
PLoS ONE. 11/1/2024, Vol. 19 Issue 11, p1-16. 16p.
Autor:
Heseker, Philipp1,2 (AUTHOR) philipp.heseker@tiho-hannover.de, Bergmann, Tjard3 (AUTHOR), Scheumann, Marina3 (AUTHOR), Traulsen, Imke2,4 (AUTHOR), Kemper, Nicole1 (AUTHOR), Probst, Jeanette1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Scientific Reports. 2/24/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fanwen Zeng1,2, Shouquan Zhang2 sqzhang@scau.edu.cn
Publikováno v:
Journal of Applied Animal Research. Dec2023, Vol. 51 Issue 1, p256-264. 9p.