Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"Schorsch, C."'
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science January 2005 88(1):30-39
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science December 2002 85(12):3155-3163
Publikováno v:
In International Dairy Journal 2000 10(8):519-528
Publikováno v:
In International Dairy Journal 2000 10(8):529-539
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2000 14(4):347-358
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces B: Biointerfaces 1999 12(3):317-329
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 1999 13(4):353-362
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 1999 13(2):89-99
Autor:
Bouaouina, H., Labbafi, M., Desrumaux, A., Djelveh, G., Valentini, C., Schorsch, C., Bérot, Serge
Publikováno v:
Sciences des Aliments
Sciences des Aliments, Lavoisier Abonnements, 2005, 25 (5-6), pp.367-380
Sciences des Aliments, Lavoisier Abonnements, 2005, 25 (5-6), pp.367-380
Focus : Emulsions alimentaires foisonnées
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::de28eb2a25061dd1161a0f67233098fa
https://hal.inrae.fr/hal-02679251
https://hal.inrae.fr/hal-02679251
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.